dinsdag 26 juni 2012

enjoy the litthe things....

Hallo allemaal,
Vandaag een kaartje dat ik gemaakt heb om mee te doen aan mi cas es su cas....omdat ik de simple en clean kaartjes vaak heel leuk vind. Het tema is dit keer 'regenboog'.....makkie zou je denken...niets is minder waar! Jeetje wat heb ik geworsteld met een kaartje...had genoeg ideetjes, maar op papier was het het iedere keer een groot fiasco....er is dus heel wat in de prullenbak beland!! Komt mijn dochter Joycke erbij en zegt...oh ik maak wel even een kaartje!! grr brrr!!  Ik dacht nog ´´zij wel...´´. Maar het lukte haar om een clean en simple kaartje te maken in record tijd....en ik maar verder worstelen. Ik wilde eigenlijk al niet meer meedoen, maar heb beloofd om zowel haar kaartje als mijn kaartje in te sturen. Een ding is zeker.....clean en simple kaartjes zijn heel heel moeilijk!!!! Misschien een volgend keer eerst mijn hoofd leegmaken en er dan aan beginnen, zucht.


Dit is mijn versie


Ik denk dat ik Joycke's kaartje in een volgende post moet verwerken, anders kan ze niet meedoen...


tot zo       liefs Mary

12 opmerkingen :

Mieke zei

Haha, leuk om je verhaal er bij te lezen ;-) Ik vind jouw kaart in elk geval ook heel geslaagd! Leuk gedaan. Dank je wel voor je bijdrage aan de regenboogchallenge bij MCSC!

Marijke zei

Zelf vind ik het ook niet zo makkelijk om een cas kaartje te maken. Ben altijd geneigd om er meer op te plakken:) Maar goed gelukt hoor je regenboogkaartje, leuk die gekleurde ballonnen! Ik ga even het kaartje van je dochter bewonderen.

Groetjes, Marijke en Chantal

Riet zei

Wat een geweldige kaart Mary.

Liefs Riet.

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Ik vind hem heel leuk! goede eerste (nou ja, eerste...) poging. Iedereen onderschat CAS, maar zo simpel is het niet! Leuk dat je mee doet met MCSC.

Alina zei

heel erg mooi geworden, Mary, leuk idee!
groetjes, Alina

Aartje zei

Na al je geworstel is dit wel een geweldige kaart geworden vind ik. Leuk om jullie zo heel verschillende resultaten te zien.
Groeten, Aartje

Judith zei

Oh, ik vind je kaartje gaaf! Leuk leuk leuk!

Dank je wel voor de award, ik zag het net. Eigenlijk doe ik niet meer aan awards, maar misschien maak ik een uitzondering??...?? Toch bedankt dat je aan mij dacht!

Groetjes, Judith

Marjan zei

Ja, CAS is minder makkelijk dat menigeen denkt! maar aan je mooie kaart is niet te zien dat je er zo mee worstelde, ik vind het prachtig!!

Je@net zei

Super mooi kaartje geworden, Mary! Ik hou wel van dat clean & simple! En dat maakt een kaartje inderdaad niet makkelijker om te maken. Maar het is je gelukt hoor, heel erg geslaagd!

Marlieke zei

Het kaartje wat je nu gemaakt hebt is heel erg mooi! Goed gedaan! Leuk dat je meedoet bij MCSC.

Wilma zei

Heel erg mooi!!!!

Marie-Elise zei

Haha, dat had ik dus ook met mijn kaartje... stempelen en dan in de prullenbak, en ik heb nog een kaartje liggen die wel af is maar die het gewoon niet is (lelijk dus :P), en uiteindelijk een kaartje waar je in 10 minuutjes klaar mee bent, ware het niet dat je eerst 1,5 hebt geprutst en gekeken en weggegooid om dat te bedenken

*zucht* de verschrikkingen van CAS; ik weet wat je bedoelt... maar daar staat dan weer tegenover dat ze uiteindelijk wel erg leuk zijn! Vind die ballonnetjes zo toch wel errug leuk hoor :) Zeker met dat echte draadje eraan!

Gewoon nog eens zwoegen dus, haha.

Groetjes, Marie-Elise