zaterdag 23 juni 2012

sunshine award....

Hallo allemaal,


Gisteren van Cornelie een sunshine award gekregen! Ik voel me vereerd!! Heel leuk Cornelie, hartelijk dank.Het is de bedoeling dat ik een aantal vragen beantwoord en deze award aan 10 andere medebloggers doorgeef...
Omdat ik het ook leuk vind om de antwoorden bij anderen te lezen (zo leer je een beetje je medebloggers kennen), ga ik natuurlijk deze vragen beantwoorden.
- wat is je favoriete huisdier?
 Ik hou erg van dieren in het algemeen. Maar mijn voorkeur gaat uit naar poezen en vogeltjes. Dit lijkt niet echt een natuurlijke combinatie....maar bij ons in huis gaat het toch aardig goed.


- wat is je favoriete getal?
 Mijn lievelings getal is 16.


-wat is je favoriete non-alcoholische drankje?
 Thee; het liefs losse earl-grey, strerremix (AH), en gecarameliseerde peer.


-Facebook of twitter?
Ik doe aan beide niet mee , en ben ik eigenlijk ook niet van plan. Gaat teveel kostbare tijd in zitten.


-wat is je passie?
Mijn passie is papier en uitgeknipte foto's/plaatjes uit bv tijdschriften (stápels heb ik inmiddels) En verder mooie/speciale kleding labeltjes.....( je kent ze wel, die bij het prijskaartje hangen) die verzamel ik al sinds ik jong was....zitten mooi in een doosje, en gebruiken.......durf ik niet, vind ik zonde (ja ik weet, dat is een rare tik). Velen die van mijn tik afweten, bezorgen mij ook de mooiste labels....zo lief! Ik beloof er ooit kaartjes mee te gaan maken!!


-krijgen of geven?
Geven!!! De voorpret alleen al.....en dan blijde gezichten.....Prachtig!!


-wat is je favoriete patroon?
Heb ik niet echt, maar moet zeggen dat stippeltjes mij wel heel erg blij maken...zeker in combinatie van ruitjes!! Geeft een HEMA gevoel. ( dat is de winkel die ik denk ik het meest mis hier in Spanje)


-wat is je favoriete dag van de week?
Dat was altijd de zondag...iedereen lekker thuis. Huiswerk of lekker rommelen. Dé favoriete pijama dag van mij en de meiden. (hier in Spanje krijgen we toch nooit onverwachtbezoek ;))
Nu moet Rudie sinds een aantal weken voortaan op de zondagen werken, en Myrthe vanaf 1 juli de 3 zomermaanden ook.....het is nu dus even zoeken naar  een fijne ontspan/relax dag.


_wat is je favoriete bloem?
de pioenroos!!  Prachtig....rond en vol van kleur en vorm!!


-wat is je favoriete land?
Nederland....dit omdat ik het gewoon vrij vaak mis!!!
Dit waren de vragen, en zijn jullie een klein beetje meer over mij te weten gekomen.
Willen jullie meer weten....mail gerust!


Het is moeilijk om uit de mensen die ik allemaal volg er 10 te kiezen, zou iedereen wel een beetje meer willen leren kennen, het zijn heel verschillende blogs geworden, maar ik vind vele stijlen leuk, en zou er graag wat meer onder de knie krijgen...


Annemarie & Merit   Sandra  M@rjan   Danoesja  Mariken  Gemma  Alina  Judith  Mieke  Je@net

Jullie mogen de sunshine award op julie blog plaatsen en als jullie willen ook de vragen beantwoorden en ze weer doorgeven, niets hoeft uiteraard!!!
hele fijne avond allemaal. Vanavond voetbalt Spanje......het wordt weer druk!! maar ook gezellig!!


                                                      LIEFS MARY

6 opmerkingen :

José zei

Leuk om wat meer over je te lezen Mary!

Je@net zei

Bedankt voor de award, Mary! En wat leuk om zo het een en ander over je te lezen.
Ook nog bedankt voor de boekentip van Barbara Keating, zal volgende keer eens kijken op de bieb. Als ik me niet vergis heb ik al eens iets van haar gelezen.
Nog een fijne dag!

*mieke* zei

Bedankt voor het aan mij doorgeven van deze leuke award Mary! Leuk om deze vragen te lezen, zo leer ik je een beetje beter 'kennen'...
Groetjes Mieke

Danoesja zei

Hoi Mary

Dank je voor je award, ik waardeer het enorm maar ik ga hem niet doorgeven omdat ik echt niet kan kiezen tussen iedereen die ik volg, want iedereen maakt prachtige dingen, en ik ben al heel blij met alle leuke reacties altijd op mijn blogposten, dat is op zich al een award. Maar ik heb hem al van meerderen gekregen dus ga ik wel de vragenlijst beantwoorden, die zie je dus nog wel verschijnen samen met mijn tekst.

Jij nog gefeliciteerd met het behalen van de top drie, dat is dan ook wel een supermooi kaartje net als die prachtige labels, ik ben er helemaal weg van.

Lieve groetjes
Danoesja

Annemarie en Merit zei

Hoi Mary,

Ontzettend bedankt voor de award!!
Lief dat je er ééntje aan ons geeft.

Veel liefs Annemarie en Merit

Alina zei

heel erg bedankt, Mary, leuk dat je aan mij denkt! ook leuk om over jou te lezen!
groetjes, Alina