dinsdag 30 oktober 2012

ik ben er weer.......

Hallo allemaal,
Ik ben er weer....
Het heeft even geduurd maar ik ben weer terug in blogland. Mijn reis naar Nederland is goed verlopen. Heb het meeste weer achter de rug. In Nederland waren er op de scan verdachte cellen te zien op de scan van mijn borst. Het is inmiddels verwijderd, en alles is oke en hechtingen zijn goed genezen.In mijn hals zit inderdaad een struma, die alsmaar dikker wordt. Die moet er dus ook uit. Ik weet nog niet precies wanneer ik dit laat doen, wilde eerst bijkomen van het hele borst gebeuren, en in november hebben we twee jarigen....de december-feest-maand lijkt me ook niet zo geschikt.....eerlijk gezegd weet ik niet zo goed op dit moment wat wijsheid is. De cellen van de zwelling (blijkt uit de punctie) zijn wel rustig, dus dat geeft me iets meer bedenk tijd.Ik wil niet gelijk weer een paar weken naar nederland....heb het thuisfront dit keer wel heel erg gemist!!! Door dit alles heb ik het even rustig aan gedaan met bloggen.
Heb niet stil gezeten hoor........ben inmiddels ook aan het haken....wat is dat leuk zeg!!!

Voor Halloween had ik deze lijkenkistjes gemaakt....die konden niet in een envelop (dan zouden ze helemaal pletten) dus die heb ik gemaakt voor de vriendinnen en familie waar ik het in Nederland kon afgeven. De rest (waarvoor het via de post moest) heeft een kaartje ontvangen....maar dat plaats ik morgen.
Ik heb ze gemaakt met de cricut....en het opplakken van de botjes van het skelet was behoorlijk priegelig haha...... als je goed kijkt zitten niet alle botjes op de juiste plaats.....
Ik wil jullie tevens allemaal bedanken voor de lieve berichtjes op mijn vorige blogpost!!! Het doet me goed!!!

Ik ga vandaag ook weer bij jullie voorbij.......LEUK!!! Ik heb er weer zin in!!!

                                    LIEFS  MARY


10 opmerkingen :

Gemma zei

Wat een verhaal Mary, ik schrik ervan, en wat wijsheid is in dit geval.....luister naar jezelf denk ik! Je kistjes zijn super, hou je haaks! Groetjes Gemma

Alina zei

fijn dat alles goed is verlopen, Mary en leuk om jou te ''zien''! ik heb aan je gedacht! je moet nog beslissingen nemen, maar dat komt nog!
ik vind de lijkenkistjes geweldig, en ik zie helemaal geen ''skelet-fouten'', hihi!

Marijke zei

Hoi Mary, fijn om weer iets van je te horen/lezen. Wat fijn ook dat alles goed is verlopen in Nederland en nu moet je nog en beslissing nemen.........sterkte daarmee.Je kistjes zijn gaaf en leuk de skeletten!!

Groetjes, Marijke en Chantal

Je@net zei

Fijn dat het allemaal achter de rug is en goed verlopen. Kan me voorstellen dat je niet meteen zin hebt in een volgende operatie. Gelukkig heb je even de tijd om het aan te kijken.
En wat zien de kistjes met de skeletten er lekker eng uit. Leuk gedaan, joh!

Berlinde zei

Fijn dat alles goed verlopen is Mary en sterkte met de volgende beslissing!
Deze kistjes zijn erg leuk met die mini skeletjes!
Lieve groetjes, Berlinde

Vicky zei

They are super Mary...:o)

big hugs Vicky xx

Wilma zei

Fijn dat je nu even rust hebt en de tijd om alles te overdenken. Het is niet niks zeg.....
Gezellig dat je er weer bent en super leuke halloween kistjes heb je gemaakt!

*mieke* zei

Ai....dat klinkt helemaal niet leuk Mary! Succes en wijheid met de juiste beslissing! Deze halloween creaties zijn in elk geval helemaal te gek!
Groetjes Mieke

Margot zei

veel sterkte en een voorspoedig herstel wat betreft je gezondheid! die grafkistjes zijn enig!

Anneke zei

Dit verhaal had ik even gemist. Gelukkig is de operatie nu achter de rug. Leuke ingepakte dingen zie ik bij je vorige post! Fijn dat je terug bent!