zaterdag 17 november 2012

bakje koffie leuten....

Hallo allemaal,

Ik wil jullie allemaal hartelijk danken voor de felicitaties van de verjaardag van Mylon. We hebben nog een gezellige avond gehad.

Vandaag kaartjes mét koffie!! 
Zomaar, omdat ik het gezellige kletsen tijdens een kopje koffie soms toch wel mis! Eerst 1 kaartje gemaakt, maar voor de andere vriendin toen ook maar een kaartje....er zullen er dus nog wel meer volgen voor de andere  vriendinnen;).....

Helaas loopt de liftchallenge vandaag ten einde....en die was nog wel zo leuk!! Heb helaas geen plekje vrij kunnen maken om er aan mee te doen...jammer. Ik ga de kaart wel een keer maken want het is echt een onwijs leuke kaart, jullie zien 'm dan gewoon op mijn blog voorbij komen...


 
                           


       

Bij beide kaartjes zitten twee zakjes koffie...bij de een cappuchino en bij de andere latte machiato.....hun favoriete koffie!
Zelf ben ik meer een thee mens, maar een latte machiato lust ik op zijn tijd ook wel, al de andere koffie vind ik veeeeeel te sterk.

Fijn weekeinde ,                          LIEFS   MARY

9 opmerkingen :

Marjan zei

Wat een leuke en gezellige kaartjes! Ja, dat koffiedrinken en kletsen is in Spanje niet zo gewoon, geloof ik.Jammer dat je geen gaatje voor onze challenge had, maar ja, hopelijk wel weer een leuk idee aan overgehouden. Misschien met onze nieuwe challenge? Fijn weekend nog!

Vicky zei

So gorgeous hun...:o)

big hugs Vicky xx

Berlinde zei

Wat een mooie kaartjes Mary, en dat afdrukje is zo leuk!!
Lieve groetjes, Berlinde

Marijke zei

Wat een gezellige kaartjes met lekkere koffiezakjes. Leuk afdrukje!!
Groetjes, Marijke

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Mary,nog van harte gefeliciteerd met je dochter Mylon! Je "koffiekaarten"vindt ik erg leuk,dat afdrukje en die teksten zijn erg grappig en je hebt het heel leuk aangekleed,lieve groetjes Miranda

Riet zei

Wat een prachtige kaartjes.

Liefs Riet.

Danoesja zei

Hoi Mary

Wat zijn je kaartjes mooi, erg leuk zijn die teksten en de afbeelding. Erg mooi ook is het papier.
Ik lust geen koffie en ben ook een echte theeleut.
Fijne zondag nog.

Liefs Danoesja

*mieke* zei

Wat een leuke kaartjes heb je gemaakt, met een heerlijke inhoud:-) Ben dol op Latte...!
Groetjes Mieke

Judith zei

Enig! Leuk kadootje zo. Ik hou van cappuccino, maar niet uit pakjes. Zelf gemaakt met lekker veel opgeklopte verse melk. Heerlijk, zo'n laagje schuim (-: