donderdag 1 november 2012

Halloween....

Hallo allemaal,

Ik zou eigenlijk gisteren het halloween kaartje plaatsen, maar het is er niet van gekomen. Dus vandaag dan maar. Het huis was weer volop in halloween stijl (oooh wat geniet ik daarvan!!!), en de meiden hebben nog allerlei lekkers gemaakt oa om mee te nemen naar hun halloween party's.
Vandaag heeft iedereen lekker vrij, dus genieten we nog lekker na.
Ik heb helaas vergeten een foto te maken van de snoepzakjes en in halloweenstijl versierde smartiedoosjes voor de kinderen die aan de deur kwamen.....


Bedankt voor het bezoeken van mijn blog.......
Fijne dag nog allemaal 

Thanks for visiting my blog, have a nice day....

                                                                         LIEFS  MARY

10 opmerkingen :

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Mary,wat fijn dat je er weer bent maar wat is er veel op je af gekomen,dat valt idd niet mee.Neem even de tijd om bij te komen en alles een plaatsje te geven,vaak komt de rest dan vanzelf.Ik heb genoten van je post hieronder(skeletjes in kistjes)en dan van deze,die mummie/zombiecakejes,géwéldig,haha!!En die ogen in dat glas,leeft Halloween zo erg in spanje,dat wist ik niet,wel gaaf!lieve groetjes Miranda

Annemarie en Merit zei

Oh wat ziet alles er weer prachtig (scarry) uit....leuk die cakejes en die ogen in het glas...
Hier zie je echt niets, alleen mijn nichtje kwam met wat kinderen aan de deur, had wel iets leuks (engs ) voor hun gemaakt maaar ook vergeten op de foto te zetten...
En die enge kaart staat nu lekker bij ons heerlijk hoe al die spinnen over het papier kruipen..hele gave kaart!!!!

Liefs Annemarie en Merit

Vicky zei

WOW....everything looks so yummy & fabulous sweetie.

Lotsa hugs Vicky xxx

Marijke zei

Gave halloweenkaart. Lekkere en scarry cakjes, en die ogen in glas...........brr net echt. Leuk dat jullie het in Spanje echt vieren. Hier zie je er niet zoveel van.

Groetjes, Marijke en Chantal

Je@net zei

Ooooh wat ziet dat er allemaal ontzettend leuk en lekker uit! En wat een gave kaart! leuk gedaan allemaal, Mary!

sandra_w zei

Hee Mary wat fijn dat je er weer bent. Je hebt behoorlijk wat voor je kiezen gekregen zeg. Je kaartje is super!! Ik wist niet dat Halloween zo leefde in Spanje. Hier merk je er niets van.

Hou je taai!

San X

Marjan zei

Ik heb je vorige post gemist. Raar, maar ik merk wel vaker dit soort dingen bij Blogger.
Ik begrijp je besluit.En leuk om weer een post van je te zien!
En net als wat er al gezegd werd ... wat leuk dat het zo leeft in Spanje, ook ik had daar geen idee van! Je kaart is mooi strak, wat leuk die spinnen en het web! En wat gaaf zijn die party dingen! Creatief stel hoor, jullie!

Danoesja zei

Hoi Mary

Wat zien die lekkernijen er gaaf uit, die ogen in de glazen zijn geweldig.
Hier heb ik er niets van mee gekregen maar was wel erg verrast door jou spooky kaartje, ik vind hem echt heel gaaf met die enge spinnen. Miranda (bolletje lucky) was hier vanmiddag en zei "die kaart heb ik op een blog gezien" zo lachen is dat,ik zeg nu mag je hem ook in het echt bewonderen, ze vind hem ook erg leuk.
Tot snel weer.

Liefs Danoesja

Berlinde zei

Een erg leuke/griezelige halloweenkaart Mary, ook de cakejes en het oog in het glas zien er super uit!
Lieve groetjes, Berlinde

Miranda Mols Stampin Utopia zei

o o o, geweldig!! dat kaartje vind ik helemaal het einde. En die cakejes, de doodskistjes, die oogballen. Waanzinnig!! Gelukkig zijn de slechte celletjes verwijderd las ik. Nu nog die struma. Wacht maar even tot de rust terug keert in januari, denk je ook niet? Hopelijk kan dat. Succes ermee.