vrijdag 23 november 2012

Wie kan mij helpen.....

Hallo allemaal,
Ik wilde gisteren een kaartje plaatsen maar kreeg het bericht dat dat niet kan omdat mijn picassa foto geheugen vol zit. Heeft iemand hier ervaring mee?? Moet ik nu ruimte bijkopen of kan ik foto's verwijderen!! Raak ik dan niet alle reeds geplaatste foto's kwijt!! Ik heb werkelijk geen idee wat ik nu moet doen. Heb het gisteravond hier thuis al nagevraagd maar niemand heeft een idee wat nu te doen.

Please help mij..........
                                                                LIEFS   MARY

8 opmerkingen :

Margot zei

verklein jij je foto's voordat je ze op je blog zet? dat is namelijk heel belangrijk! anders ben je heel snel over je limiet heen!

je kunt oude berichten verwijderen, maar ik vind dat persoonlijk zonde, een nieuw blog beginnen? of anders toch betalen, ik weet dat sommige collega scrappers dat doen, het is niet veel geld dacht ik...

Judith zei

Hallo Mary,
Precies hetzelfde probleem had ik gisteren ook, nu al voor de 2e keer.

Idd er is een limiet aan gratis fotoopslag. Je kunt als volgt je album opschonen:
Als je bent ingelogd op je blog, open je een nieuw venster op internet en zoek je Picasa webalbum op (picasaweb.google.com). Hier zie je een overzicht van al jouw foto's die je ooit hebt ge-upload. Klik vervolgens op een foto (of map). Nu kun je uitsorteren wat wel en niet belangrijk is.

Mogelijk gaan dan ook foto's op je blog verdwijnen. Die kun je terug plaatsen door ze eerst te verkleinen. Dat kost minder opslagruimte.
Ik heb gisteravond en vanochtend ook eea uit mijn webalbum verwijderd.

Hopelijk heb ik duidelijk kunnen maken, wat ik bedoel. Mocht je vragen hebben, mail gerust!

Heel veel succes!
Groetjes van Judith

Je@net zei

Hoop dat je iets aan bovenstaande tips hebt, zou het anders ook niet weten. Succes!

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Beter dan Judith kan ik het niet zeggen. Heb het pas ook gedaan. En daarmee meteen een jaar van mijn blog verwijderd, zo. En vanaf nu de foto's verkleinen voordat je ze plaatst, dan komt ie bijna niet vol. Ik verklein ze tot 640.

Danoesja zei

Hoi Mary

Jeminee wat een toestand. Ik lees het wel eens vaker bij anderen en zie dan een paar dagen later dat het probleem zich ineens niet meer voordoet. Voor mij is het ook abracadabra. Ik weet wel dat Mirande die ik volg ( je kan haar vinden in mijn bloglijst onder mijn profiel) dit pasgeleden ook had, zij weet inmiddels wel denk ik hoe het opgelost moet worden.
Heel veel succes ermee, en een fijn weekend.

Liefs Danoesja

Anneke zei

Als je foto's uit je Picassa webalbum verwijderd krijg je op je blog zwarte hokjes he. Zelf vind ik dat zonde. Alles verwijderen en weer terugzetten in kleiner formaat is véél werk. Ik vind het makkelijker om gewoon te betalen, kost echt niet zoveel en dan kan je zoveel foto's opladen als je wilt.
Anders komt je probleem toch terug binnen enkele maanden.
Foto's kleiner maken doe ik ondertussen altijd.

Marjan zei

Je zult mijn mailtje wel gekregen hebben, neem ik aan. Maar als ik de comments zo lees vertelde ik daarin niets nieuws. Zelf heb ik geen zin om te betalen zo lang het niet hoeft. zo lang je zorgt dat je geplaatste bestandjes klein genoeg zijn, zul je erg lang kunnen doen met je gratis opslag.

Annemarie en Merit zei

HGoi Mary,

Is het inmiddels al opgelost of niet??? Hier zitten we in het zelfde schuitje,,,vervelend he.
Ik heb het al eens eerder gehad maar dan was het vreemd genoeg na een paar dagen weer over maar nu krijg ik er niets meer op!!!!
Moet nu alles verkleinen of wegdoen ben er nog niet uit...maar alles verkleinen is weken werk dan verwijder ik gewoon de eerste jaren van mijn blog...wat ik wel jammer vind.

En als ik foto's verklein worden ze zo wazig...ben er dus nog niet uit, hopelijk jij wel al.

veel liefs annemarie en merit