zondag 5 mei 2013

Spaanse moederdag.......

hallo allemaal,

Het is vandaag moederdag in Spanje.....dus ik geniet!!!! Het begon met een heerlijk ontbijtje op bed (waarbij ik lekker verwend ben door de meiden).....daarna heerlijk wezen wandelen op de boulevard en gezellig een cappuchino gedronken in het zonnetje op een terrasje.
Straks nog lekker eten....en als afsluiter genieten van de aardbei-kwarktaart die Jiska heeft gemaakt..... jammie jammie.....was het maar elke dag MOEDERDAG ;)

Het kaartje dat ik vandaag laat zien heb ik al eerder gemaakt maar kon ik niet eerder laten zien omdat het nog steeds niet op plaats van bestemming was.
Doordat ik bij vele van jullie enthousiaste verhalen over SU lees, ben ik natuurlijk ook nieuwsgierig geworden. Ik heb wat kleurtjes uit de subtiles collection besteld, de markers en de ink refill flesjes, en die naar mijn ouders laten sturen, zij hebben deze dus voor mij meegenomen.
Ik heb heerlijk zitten kliederen , spetteren, stempelen....ooooh wat is dat leuk om te doen!!! Dat proeft naar meer!!
Ik heb het gecombineerd met de prachtige vlinderstempelset die ik van Danoesja had gekregen....en dit is 'm geworden.....



Bij mijn bestelling zat een heel lief bedank-labeltje, en dat was zo mooi gestempeld....het leek wel alsof het gedrukt was. Nu wil ik eigenlijk dus ook de ink-pads bestellen. Hebben jullie ervaring met de inktpads van SU???.....stempelt dat echt zo mooi en duidelijk??? En de stempels....deze zijn best prijzig, maar zijn ze ook echt goed en duidelijk??
Wie kan mij op weg helpen, ik kan nl niet naar een SU avond komen om het zelf te testen.

Ik ga nog even verder genieten van mijn moederdag.........

                                                                                LIEFS  MARY

11 opmerkingen :

Je@net zei

Wat een ontzettend leuk kaartje, Mary, erg mooi geworden!
Fijn dat je zo verwend wordt vandaag. Fijne dag en geniet ervan!

Riet zei

Wat een prachtige kaart Mary.

Liefs Riet.

Pop's Cards zei

Hi sweetie, this is just beautifully gorgeous hugs Pops x x x

Mariken zei

Hey Mary, tof dat je zo'n fijne moederdag hebt gehad...heerlijk! ik heb nog naar je gezwaaid hoor, vanuit het vliegtuig van Lanzarote! En je kaart is geweldig geworden! De SU spullen zijn erg fijn, ik ben zeer tevreden over de pads, ze stempelen erg mooi. En de stempels zijn ook super, worden keurig afgeleverd in doosjes. Ik heb de cling- stempels, het enige is dat ik de bijgeleverde stickers met afbeeldingen niet meer op. Stempels plak, dan hechten ze niet goed aan het acrylblok. Ik hoop dat je hier iets aan hebt! Als je nog vragen hebt, laat maar weten!
Groetjes Mariken xx

Cornelie zei

Leuk je kaart!!!!
Ben het met Mariken eens. Prachtig stempelde de inkt, maar wel in combinatie met het juiste papier vind ik. Stempels ook mooi! Ik doe de stickers vanaf het begin al niet achterop.
inkt is een aanrader!!

Ingrid Reyners zei

Fijne moederdag gehad gisteren? Je bent in ieder geval al lekker verwend, het kaartje ziet er erg leuk uit, mooie achtergrond heb je er van gemaakt. Ik kan je helaas niets vertellen over SU, heb er geen ervaring mee, maar hierboven zijn wel al een aantal tips zie ik. Groetjes Ingrid

Marjan zei

Mooi achtergrondje heb je gemaakt! Prachtige kaart is het geworden.
Ik heb ook enkele stempelsets van SU en ook vrij veel pads. Ik vind het mooie stempels en de inkt is prima. Lekker groot zijn de inkpads, ook fijn. Ik plak de stickers ook niet op de stempel, maar in het bijpassende doosje.

Berlinde zei

Een prachtig kaartje Mary, heel mooi gemaakt!
Lieve groetjes, Berlinde

Marijke zei

Klinkt goed je moederdag!! Wat een prachtige kaart is dit, van mij mag je meer 'kliederen'! De inktpads zijn super van SU en ook de stempels. Ze zijn misschien wel prijzig in aanschaf maar meestal heb je een hele set voor die prijs.

Groetjes,
marijke

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Mary wat fijn dat je zo van je moederdag geniet,leuk hoor. Ik vind je kaart een beauty,mooie vlinders heb je van Danoesja gekregen en wat grappig die gekleurde stippen op dat spaanse tekstpapier,geniet van je spulletjes...lieve groetjes Miranda

mia's kaarten zei

Hallo, ik lees dat je op de stampin up toer bent. De stampel kussens kan ik je aanraden je hebt ze in dezelfde kleuren als het papier dat is een groot voordeel.
Groetjes Mia