maandag 17 juni 2013

korte update.....

hallo allemaal,

Het bloggen en kaartjes maken zat er even niet in.....jammer, maar het is niet anders.
Het gaat nu weer de goede kant op....en ik heb er weer gewoon zin in!!!
In tussen tijd ben ik 3 dagen naar Nederland geweest voor de contoles, ik heb daarna ook echt weer bij moeten tanken,  het was zooo vermoeiend!
Maar er staat nu wel een ok datum gepland. 12 Juli is het zover....dan mag mijn schildklier er uit! Het moet nu echt gebeuren volgens de arts, hij blijft maar groeien, en qua longen is juli ook een gunstige tijd.
Ik kom al een paar dagen eerder naar nederland ivm de pre-medicatie voor mijn longen, en blijf ook daarna nog 10 dagen in nederland voor het eerste herstel, en de na-controles.
Ik ga mijn nederland bezoek zeker proberen te combineren met het bezoeken van een ( of misschien wel meerdere) hobby/papier/stempel winkel......

Omdat ik binnenkort ook jarig ben (de 27º juni mag ik er weer een jaartje bijschrijven..), vind ik het leuk om daar een verjaars-verrassinds-candy van te maken....wie jarig is trakteert immers!!
Ik kom hier morgen op terug, want ik moet eerst aan de meiden vragen hoe ik dat moet plaatsen zodat dat bericht bovenaan blijft staan......ik ben niet zo'n computer-techneut...

Dan nu over op de kaartjes van vandaag.....
We hadden dit jaar maar twee examen kandidaten in de familie en vrienden kring....beide zijn geslaagd!!!!
de kaartjes zijn natuurlijk allang met de post mee , maar ik laat ze toch nog even zien.
Twee bijna dezelfde kaartjes maar net weer anders...Verder wil ik jullie bedanken voor de lieve berichtjes op mijn vorige blogposts!!
Ik hoop vandaag nog even bij jullie langs te komen, en anders zeker morgen.

Fijne , zonnige, dag!!!!!!                                   LIEFS  MARY

17 opmerkingen :

Cornelie zei

Goh, je gaat een spannende tijd tegemoet begrijp ik, maar misschien ook fijn dat er nu wat gaat gebeuren..sterkte ermee in ieder geval en ik hoop dat alles goed gaat. Je kaartjes zijn oer Hollands, en lekker vrolijk!

Alina zei

sterkte met alles, Mary, het komt goed!
leuke kaartjes, geweldig zijn die vlaggetjes!

Ingrid Reyners zei

Wat een gezellige Hollandse kaartjes Mary, ik vind het papier nog steeds geweldig! Heel veel succes met je operatie, en hopelijk gaat het daarna alleen maar beter met je. Hoer in Nederland zijn zoveel leuke hobbywinkels dus kun je weer lekker inslaan!!! Groetjes en sterkte er mee Ingrid

Je@net zei

Wat een leuke geslaagd kaartjes, Mary, heel leuk gedaan zo!
Sterkte de komende tijd en hopelijk gaat het daarna weer een stuk beter met je.

Gemma zei

Wat een spannende tijd komt er aan voor je, veel sterkte, je kaartje is erg leuk, lekker Holland en heel vrolijk, groetjes Gemma

Marjan zei

Ik wens je sterkte en hoop dat het het allemaal voorspoedig verloopt. Duurt nog even.Snap dat het bloggen er nu niet zo in zit, hoor ...zal iedereen doen, lijkt mij.
Je kaarten zijn inderdaad lekker Hollands en echt èrg leuk!

Berlinde zei

Hele leuke kaartjes Mary, mooi de Hollandse kleuren en die vlaggetjes zijn super!
Ik wens je veel sterkte.
Lieve groetjes, Berlinde

Annemarie en Merit zei

Wat een lieve kaartjes Mary.. gelukkig gaat er nu wat aan je schildklier gedaan worden, hopen dat je er stukken van op knapt.

Het allerbeste ermee en een spoedig herstel toegewenst!!

ik wilde nog even iets vragen is mijn verjaardagskaart toevallig al bij jou aangekomen??? ik kan hem nergens meer vinden had hem klaargezet met postzegels en adres met nog meerdere kaarten die begin juni gepost moesten worden, ik denk dat ik hem daar gelijk mee op de post heb gedaan....hier is hij in ieder geval niet meer ...spoorloos.

liefs Annemarie en Merit

Margot zei

fijne hollandse kaartjes! en veel succes met de operatie en je herstel!

Vicky zei

So beautiful hun...and lovely colours too...:o)

biggest of hugs Vicky xx

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Mary,je gaat dus even een spannende tijd tegemoet maar dat gaat goed komen hoor Mary,ik ga zowiezo voor je duimen en als je dan goed ingesteld bent op de schildkliermedicijnen zul je je veel beter gaan voelen(bij mij is de schildklier afgeremd door twee radioactieve slokken). Je kaarten zijn lekker vrolijk en hollands,haha.Lieve groetjes Miranda

Annemie zei

Hallo Mary,
wat een leuke kaartjes zijn het geworden!
Veel sterkte gewenst en hopelijk verloopt alles goed...

Lieve groeten, Annemie

Marijke zei

Wat zijn ze leuk de Hollandse geslaagd kaartjes! Spannende tijd ga je tegemoet en hoop dat je snel hersteld en nog wat kan genieten van Nederland.

Groetjes,
Marijke

sandra_w zei

Echt 'n spannende tijd dus voor je! Heel veel sterkte en hoop dat je snel hersteld....Je hollandse kaartjes zijn echt heel leuk!

Groetjes,
Sandra

Mariken zei

Mooie kaartjes, prachtig hoor!!
En, houd je taai, sterkte met alles!
Groetjes Mariken xx

Riet zei

Wat een prachtige kaarten Mary.

Liefs Riet.

Miranda V zei

Hoi Mary, wat een leuk en positief bericht heb je bij me achter gelaten! Bedankt daarvoor! leuke kaarten in deze post! Ik vind het notitieblaadje zo leuk op deze lekker Nederlandse geslaagd kaarten, die staat op mijn verlanglijstje. Heel veel sterkte met je gezondheid. Groetjes, Miranda