zaterdag 19 oktober 2013

nog een washi-tape kaartje...

Hallo allemaal,
Vandaag nog een washitape kaartje....weer voor een mannelijke verjaardag. Het is heerlijk werken met washitape.....het is al snel vrolijk, toch eenvoudig en heerlijk voor een snelle kaart!! 

En ik heb heeeeeeel leuk nieuws.......mijn moeder is binnenkort (eind oktober) jarig (hiep hoi) en ik kom al jaren niet meer op haar verjaardag (de tickets in de herfstvakanties zijn eigenlijk altijd behoorlijk prijzig) maar dit jaar kom ik haar met een bezoekje verwennen!!!! En wat nu zo leuk is........ik kan (en ga) het combineren met een bezoekje aan de kreadoe (want die is dit jaar vroeg in het jaar)!!!! Wow....dat is zooo lang geleden dat ik daar ben geweest!!! Ik verheug me er enorm op!!! Zoals ik al vaker schrijf, hier in het zuiden van Spanje kennen ze geen hobbywinkels ( ja qua handwerken zeer vele, en schilderen gaat ook nog wel) ......ik kan nu dus heeerlijk gaan snuffelen tussen de vele kraampjes op de kreadoe!!!!!
Wie weet zie ik nog 'mede-bloggers'. Het plan is om op de donderdag naar de kreadoe te gaan. 
Is de kreadoe een beurs waar jullie oook heen gaan??


Morgen weer een kaartje met een lief stempeltje......
Fijne dag,                                                                LIEFS MARY

P.S....ook voor dit kaartje inspiratie opgedaan op pinterest.....sorry voor wie hier ooit als eerste mee begonnen is, maar ik denk dat de 'bron' achter dit type kaartjes echt niet meer te achterhalen is.... Dus nogmaals 'sorry' als je je gekopieerd voelt zonder naam vermelding!

15 opmerkingen :

Je@net zei

Wat een leuke kaart, Mary!
En wat super gaaf dat je volgende week naar je moeders verjaardag komt, wat zal ze dat fijn vinden. Bezoekje aan de Kreadoe is dan mooi mee genomen. Ik ga op zaterdag met mijn vriendin!

Cornelie zei

Volgens mij tapet, taped, hoe schrijf je dat, heel blogland er inmiddels er op los, dus wat maakt het uit! Iedereen inspireert elkaar toch, dat is juist zo leuk! Ik vind het ook super leuk spul, en je kaart ziet er tof uit. Wij gaan de laatste zondag naar de Krea Doe....(team Oma Dee)dus wie weet? Altijd leuk elkaar eens te ontmoeten!

Gemma zei

Gaaf hoor je washitape kaartje, het is zulk leuk materiaal om mee te werken. Leuk dat je naar Nederland komt voor de Krea Doe, je zal er vast genieten en heeeeel veeeel leuke spulletjes vinden. Fijn weekend, Gemma

Marjan zei

Erg leuke, frisse en vrolijke kaart, Mary! Veel plezier in Nederland en op de KreaDoe, ik ga er niet heen. Maar het is er een gezellige boel en je komt vast wel mede bloggers tegen:)

Ingrid Reyners zei

Een leuk kaartje heb je weer met de tape gemaakt, en inderdaad het is zo hot dat je overal wel ergens je inspiratie vnadaan haalt, maakt niet uit. Wat leuk dat je naar KreaDoe gaat een erg leuke beurs, ik ga er dit jaar niet naar toe. Heb een leuke tijd in Nederland, groetjes Ingrid

Vicky zei

Just so gorgeous hun...and I hope you are having a lovely weekend too...:o)

biggest of hugs Vicky xx

Unknown zei

Woww! Weer zo, n gaaf kaartje! Veel plezier in nederland en wij ( het bij oma dee team) gaan op zondag naar de krea doe....zou wel heel leuk zijn je te ontmoeten ;)

Alina zei

ook zo leuk geworden, Mary en wat leuk dat je in Nederland bent voor de verjaardag van je moeder!! heel veel plezier (ook op de beurs!!!!), geniet van alles!!!

Marita zei

Gorgeous♥. I love the colour combo♥.

Hugs, Marita

Annemie zei

Wauw Mary, weer zo'n mooi kaartje, heel mooie kleuren!
Wat fijn dat je naar Nederland kan om de verjaardag van je moeder te vieren... wens haar een fijne verjaardag en voor jou veel plezier op de beurs...

Lieve groeten, Annemie

Judith zei

Oh, wat leuk dat je in Nederland kunt zijn als je moeder jarig is!!! Heeeel veel plezier met haar, maar ook tijdens je bezoek aan de KreaDoe! Neem een dikke portemonnee mee, zodat je jezelf eens flink kunt verwennen met leuke spulletjes!
Geniet ervan!
Groetjes en een fijn weekend,
Judith

Linda Visser - van der Velden zei

Leuke kaart :)

Anneke zei

Een hele leuke deze! Mooie tape heb je!

Home sweet home zei

Lovely card:D
Love the design:D

Merethe

*mieke* zei

OOhhhhhhh.....wat leuk Mary! Was al 'eeuwen' niet op je blog geweest, maar deze simpele kaart springt er echt uit voor mij!
Groetjes Mieke