woensdag 4 december 2013

jarig!!!!

Hallo allemaal,

Vorige week donderdag was Joycke jarig (de oudste)....24 is ze alweer!!!!
De tijd vliegt.....niet alleen in jaren, maar ook voor hun 'grote avontuur'.....nog maar een kleine 6 weken en Joycke en haar vriend gaan verhuizen naar Nederland. In de hoop daar wel een baan te kunnen vinden, en proberen om daar een betere toekomst tegemoed te gaan......
Voor mij mag de klok momenteel best wel eens een poosje stilstaan! Maar gelukkig zijn ze nog hier met de feestdagen, en komen mijn ouders ook een weekje om dat met ons te vieren.

Het kaartje wat ik voor haar gemaakt had is vrij rustig....dat is ze zelf ook. En met vlinders....daar is ze dol op.En in zachte kleurtjes......dat is zoals ze is.


Voor iedereen die sinterklaas viert.......een hele fijne dag morgen!!!


LIEFS   MARY

9 opmerkingen :

Marjan zei

Nog van harte met je dochter! Wat een mooie kaart maakte je voor haar, erg leuk die cirkels met de vlinders op verschillende manieren verwerkt! Kan me heel goed voorstellen dat je ertegen op ziet dat zij gaan verhuizen naar Nederland, maar ik hoop dat ze allebei werk zullen vinden en een fijne toekomst tegemoet gaan.

Ingrid Reyners zei

Proficiat met je grote dochter Mary, ja ik kan met voorstellen dat je de tijd even stil wilt zetten, maar ik kan me ook voorstellen dat als ze geen baan hebben ook niet aan een toekomst kunnen werken. En Nederland daar ben je toch zo?? Niet leuk, maar toch. Je hebt in ieder geval een prachtkaart voor haar gemaakt, heel lief, en zacht van kleur. Groetjes, Ingrid.

Je@net zei

Nog gefeliciteerd met de verjaardag van je oudste dochter! En wat een prachtige kaart heb je voor haar gemaakt.
Ja, kon je nu de tijd nog maar even terugdraaien, he! Sterkte hoor, en hopelijk gaan ze hier een fijne toekomst tegemoet!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Mary, ja we voeden ze op om los te laten maar valt toch tegen hé..? Gelukkig door alle technische snufjes tegenwoordig lijkt het minder ver maar toch. Het is te hopen dat ze allebei hier in Nederland een leuke baan vinden en een goede toekomst op kunnen bouwen.Je kaart is een lieffie en naar ik begrijp je dochter op het lijf geschreven. Zou ik bijna nog vergeten...alsnog van harte gefeliciteerd...:) lieve groetjes Miranda

Renate zei

Via, via ben ik op je blog terecht gekomen. Wat maak jij leuke dingen zeg. Ben je meteen gaan volgen.

-xies- Renate.

Annemie zei

Hallo Mary,
wat een mooie kaart voor je dochter, heel leuk met cirkels en vlinders.
Proficiat met de verjaardag van je dochter. Ik kan mij heel goed inbeelden dat je het momenteel moeilijk hebt dat je dochter naar Nederland vertrekt, maar ja ze kunnen niet eeuwig bij ons blijven hé... en een geluk dat er nog zoiets bestaat als Skype, dan is ze toch weer even bij jou...Wens hen veel succes met hun zoektocht naar werk en hopelijk een fijne toekomst.

Lieve groeten, Annemie

Gerdine zei

Alsnog gefeliciteerd! Mooi, strak kaartje!

Je@net zei

Hi Mar, daar was ik nog even. Denk dat je Finesse inderdaad prima kunt vervangen door kookroom. Succes!

Home sweet home zei

Gorgeous and fabulous card,love the design and your butterflies are lovely:)

Merethe