zondag 15 december 2013

kerstkaartje......

Goedemorgen allemaal,

Terwijl ik dit schrijf is het nog stil in huis....iedereen slaapt nog lekker, maar ik vind het heerlijk om het huis voor mijzelf te hebben in de vroege uurtjes.....lekker kopje thee, het nieuws op teletekst lezen, met een boek op de bank, of rustig op pinterest snuffelen.....

Ik wil jullie , ook namens Mylon, onwijs bedanken dat jullie volger zijn geworden van haar blog!!!!! Ze is er zoooo blij mee!! Dat maakt het voor haar ook nog leuker om elke dag met deze school opdracht bezig te zijn!!
Ik heb al voorgesteld dat , aangezien ze nu zoveel met recepten over koken bezig is, dat ze mijn dagelijkse kookbeurt met een gerust hart mag overnemen....hahaha (ze wist niet dat haar moeder zoveel humor had....aldus Mylon).......ik vrees dat ik vandaag dus toch weer zelf voor de maaltijd mag zorgen ;))

Het huis is inmiddels 'kerst-klaar' haha. Zo gezellig weer de lichtjes in huis...
De eerste kerstkaartjes weer ontvangen...en de mijne bijna allemaal al de deur uit.
Ik laat er alvast een paar zien....Beide gemaakt met de MD stans die ik in de zomer in Nederland heb gekocht....ik ben dol op alle soorten en maten rendieren.....jullie zullen ze nog wel vaker op mijn kerstkaartjes voorbij zien komen.

Ik wens jullie nog een fijne zondag!!!
Ik ga nog even een (klein) blogrondje maken en dan voor het ontbijt zorgen....

                                                      LIEFS     MARY

11 opmerkingen :

Je@net zei

Wat een mooie kaarten, Mary!

Ingrid Reyners zei

Ja ik vind het ook altijd heerlijk om op tijd op te staan en dan de rust in huis, heerlijk wat dingetjes voor jezelf te doen. Mary nog bedankt voor je mooie kerstkaart, ik vind het heel lief van je en ik ben ook dol op die rendiertjes, ik heb ze ook, en ze blijven mooi. Als je wil mag je je adres nog een keer naar mij toe sturen, ik heb een crash op mijn computer gehad en ben alles kwijt geraakt, ik ben nu alle adressen van iedereen maar net weer in een boekje aan het schrijven, zo blijven ze zeker bewaard! Wat fijn dat je dochter zo blij is met zoveel volgers op haar blog, ik kijk wel iedere keer, maar ik kan van het spaans niets bakken! hi hi. Fijne zondag, groetjes, Ingrid.

Wilma zei

Gave kaartjes, Mary!
Fijne zondag!
Liefs, Wilma

Annemarie en Merit zei

Hou lieve Mary,
Wat een leuke kerstkaartjes, heerlijk he in alle vroegte helemaal in je eentje het huis voor je zelf, kan daar ook echt van genieten.
Ontzettend bedankt voor je leuke kerstkaart (en de schattige afdrukjes ) g
Voorgenomen on er vanmiddag wat in te gaan kleuren, ze liggen gereed ... Ik vind het juist ook in deze tijd heel leuk om kerstkaartjes te maken , ook al zijn ze nu allemaal de deur uit!!,
Lekker een beginnetje voor volgend jaar.
Fijn dat mylon haar blog goed bezocht wordt, en dat ze er plezier in heeft..

Lieve groetjes Annemarie en Merit

Vicky zei

Fabulous as always hun....:o)

biggest of hugs Vicky xx

Berlinde zei

Prachtige kerstkaartjes Mary, vooral het bovenste met het ribbelkarton is super!
Dat hertenkopje zal ik toch ook eens moeten aanschaffen, vind dat altijd zo leuk op kaartjes...
Lieve groetjes, Berlinde

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Mary, allereerst bedankt voor je lieve kerstkaartje, hij hangt al te pronken aan de slinger, wat zijn die stickertjes/afwrijfplaatjes mooi, zo fijntjes. Deze twee kaarten zijn ook heel mooi,rustig en apart. Dat genieten 's ochtends vind ik ook heerlijk, nu vooral met alleen de kerstlampjes aan en zachtjes kerstmuziek...héérlijk. Lieve groetjes Miranda

Annemie zei

Hallo Mary,
Het zijn prachtige kaartjes geworden, heel mooi met die hertjes..

Lieve groeten, Annemie

Aartje zei

Wat een ontzettend leuke kerstkaarten. Ik heb deze stans van ook maar wist niet zo goed wat ik er mee zou doen. Je hebt me wel geinspireerd.
Groeten, Aartje

Judith zei

Jij houdt van de vroege ochtenduurtjes, ik geniet als iedereen 's avonds op bed ligt. Het nadeel is wel, dat ik veeel te laat naar bed ga....

Hartelijk dank voor de super leuke kerstkaart, die ik gisteren mocht ontvangen. Echt een leuke verrassing!
Ik denk, dat je met de kaartjes, die je vandaag laat zien, ook 2 mensen blij maakt. Wat zijn ze mooi! Ik hou van deze stijl. Leuk om te weten dat je van rendieren houdt (-:

Fijne maandag alvast!
Groetjes van Judith

Ann zei

Nog zo'n superkaartjes!