zondag 8 december 2013

Verloving.......en een vraagje!!!

Hallo allemaal,
In mijn vorige blogpost had ik al geschreven dat Joycke jarig was....maar ik heb nog niet geschreven dat Fran haar op die dag ten huwelijk heeft gevraagd!!! En.....ja ze heeft JA gezegd!!!
De eerste gaat dus (ergens volgend jaar) trouwen!!!
Het was heel romantisch en oooo zo lief (ik zat in het complot haha) en ze had het totaal niet verwacht...tenminste niet nu op deze dag.
Menig traantje is door ons en zusjes en schoonouders weggepinkt.Zelfs mijn ouders waren 'live' aanwezig via skype......dat was zo bijzonder!!

Daar hoorde natuurlijk een kaartje bij......aangezien ik in het complot zat, kon ik mijn kaartje al vantevoren maken. We hebben er een prachtige bestek-cassette (of hoe zoiets ook heet) bij kadoo gedaan.....tja ze moeten toch ergens met de uitzet beginnen haha.

Het kaartje is geinspireerd op de challenge van de liftchallenge blog....
(maar ik denk dat de instuur datum al voorbij is)Verder nog een brandende vraag van mijn jongste dochter Mylon.......zij moet voor een projekt van school een blog maken. Ze heeft gekozen voor een 'kookblog voor studenten'...dus eenvoudig en goedkoop. Haar punt hiervoor hangt mede af van het aantal volgers van het blog......jullie voelen 'm al aankomen.....nu vraagt ze of ik op mijn blog wil vragen of er zoveel mogelijk mensen tijdelijk volger van het blog willen worden.Niet dat ik zoveel lezers heb....maar alle beetjes helpen, nietwaar? Dit hoeft maar tot februari, let wel het is een blog in het spaans en voor een 'goed' doel....

Ik wens jullie allen nog een fijne zondag!!!!
van de week gaan dan eindelijk de kerstkaartjes komen....
                                                                                  LIEFS  MARY

16 opmerkingen :

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Mary,gefeliciteerd!!!!! Wat een leuk nieuws op deze zondagmorgen en lang leve skype dat je ouders dit zo mee kunnen maken. De kaart die je gemaakt hebt is heel grappig, lekker vrolijk ook (komt vast door je stemming,hihi). Natuurlijk ga ik bij je dochter kijken....lieve groetjes Miranda

Marjan zei

Wat een mooie kaart voor je dochter!! Inderdaad zie ik de liftkaart er goed in terug, jammer dat je hem niet instuurde! Van harte gefeliciteerd met je dochter en aanstaande schoonzoon. Wat fijn voor je ouders dat ze er via Skype ook een beetje van konden meegenieten. En nu ga ik even bij je andere dochter kijken.

Alina zei

wat een leuke blogpost, Mary, gefeliciteerd voor jullie allemaal, en inderdaad wat bijzonder dat je ouders via Skype ''aanwezig'' waren!
het kaartje is erg leuk geworden!
ik zal heel graag het blog van Mylon volgen!
groetjes,
Alina

Je@net zei

Wat een geweldig nieuws, super leuk! Mijn felicitaties voor jullie allemaal!
En wat een prachtige kaart heb je voor ze gemaakt, schitterend!
Ga meteen even op de kookblog van Mylon kijken!

Ingrid Reyners zei

Wat geweldig Mary, gefeliciteerd met je dochter en schoonzoon en wat geweldig dat je ouders dit ook hebben kunnen volgen! Je kaartje is prachtig, lekker romantisch, volgens mij kan je nog insturen of niet?
Ik ga bij het blog van je dochter kijken hoor! Fijne zondag, groetjes Ingrid

Anneke zei

Mooi kaartje Mary, super! En ik ben meteen volger geworden van haar blog.

sandra_w zei

Gefeliciteerd Mary!! Wat fijn dat je ouders dit ook hebben kunnen volgen! Geweldig mooi kaartje heb je gemaakt....Tuurlijk ga ik je dochter volgen ;)

Fijne zondag!

Annemie zei

Hallo Mary,
Hartelijk gefeliciteerd Mary, wat leuk voor jullie om er allemaal bij te zijn bij het aanzoek... Het zal wel emotioneel geweest zijn... Ik word zeker volger van je dochter haar blog, voor haar en het goede doel :-)
Ik ga mijn kinderen hier ook over aanspreken, dan zijn er nog drie volgers bij.
Hoho, ik vergeet bijna je kaart... Deze is super hoor...

Lieve groeten, Annemie.

Berlinde zei

Hoi Mary, gefeliciteerd met de verloving van je dochter. Een prachtig kaartje heb je voor hen gemaakt!
Ik hop even over naar het blog van je andere dochter, en ga haar natuurlijk ook volgen hoor!
Lieve groetjes, Berlinde

Mariken zei

Hey Mary, gefeliciteerd met de verloving van je docher, wat speciaal is dat! En je kaartje is top! Ook ik ga even kijken op het blog van je dochter.
Groetjes en een fijne dag, Mariken.

Annemarie en Merit zei

hoi lieve Mary,

wat een nieuws lees ik allemaal...geweldig wat leuk voor je dochter, je kaartje past er prachtig bij.
Fijn dat jullie eerst de feestdagen nog hebben om te genieten van elkaar...en dan wordt het vast genieten op afstand, hopen dat ze een gelukkige toekomst te gemoed gaan!!!
De blog van Mylon gaan we zeker volgen....
Sorry voor deze "late"reactie op alles hier ook verjaardagen en ontzettend druk hoop eind deze week weer een beetje op orde te zijn en weer meer te kunnen bloggen EN kaartjes te maken.

Liefs Annemarie en Merit

de blog van

*mieke* zei

Wat een mooie kaart Mary en zo origineel ook een hart die bestaat uit allemaal gaatjes! Gefeliciteerd met het voorgenomen huwelijk van je dochter, geniet van alle voorpret van deze bijzondere dag!
Liefs Mieke

Margriet Tournier zei

Yeah! Wat een leuk nieuws zeg; een bruiloft in het verschiet. En wat een mooie kaart heb je meteen gemaakt.

Lief dat je de enquête hebt ingevuld. Ik ben volger geworden van het blog van je dochter. Geen idee wat er allemaal staat, maar het ziet er lekker uit. (-;

Groetjes,
Margriet

Home sweet home zei

Gorgeous and lovely card:):)

Merethe

Mariëtte zei

Prachtig kaartje heb je gemaakt en gefeliciteerd. Wat super ! Ik ben volger bij je dochter geworden. Jammer dat ik geen spaans kan spreken of lezen ;) groetjes mariëtte

Cornelie zei

O, wat een leuk kaartje heb je gemaakt zeg! Misschien niet ingestuurd, maar wel veel lol aan beleefd hoop ik. Ziet er wel zo uit!
Lekker bezig!
Wat leuk dat je dochter gaat trouwen!
Ook ik ben even naar het "eetblog" gehopt en volger geworden. Hoop dat het haar helpt!