woensdag 4 juni 2014

New home.......

Jiska heeft inmiddels woonruimte gevonden in de buurt van de universiteit. Dat scheelt enorm aan reistijd. Ze heeft het er erg gezellig gemaakt, en de weekeinden komt ze meestal naar huis. Dus we zien haar gelukkig nog vaak.
Daar moest natuurlijk ook een kaartje naar toe. Liefst iets met roze........haar favo kleur!
Nu Jiska ook het huis verlaat hebben we zomaar een kamertje over...........jullie raden vast al wat de bestemming van dat kamertje wordt.....     mijn eigen knutselkamer!!!! 
Daar droom ik al jaren van!! Hoe heerlijk!!
Na al die jaren vol overgave een moeder te zijn geweest (en nog steeds hoor)......zomaar opeens ruimte voor mijzelf..........ik kan deze luxe eigenlijk nog niet eens bevatten!! Ik knijp dan ook regelmatig in mijn arm om te checken of ik niet droom haha.
 Ik kan dan eindelijk vaker freubelen. Tot heden freubelde ik in de huiskamer aan de eettafel. Die iedere keer weer opgeruimd moest worden als we gingen eten. Omdat ik vaak zo moe ben, had ik dan al geen zin om te beginnen......alles klaarzetten voor misschien maar half uurtje freubelen , en dan ook weer alles opruimen.....pffff. Maar nu kan ik het gewoon laten liggen en elke keer als ik puf en of zin heb om wat te doen, kan ik  gewoon even heerlijk verder freubelen.
Natuurlijk had/heb ik grootse ideetjes over hoe ik dan wel niet mijn 'eigen kamer' zou willen inrichten......haha op pinterest genoeg voorbeelden ;))      Maar voorlopig neem ik genoegen met de kastjes,laadjes, schapjes die ik hier in huis mijzelf heb toegeeigend........en ik ben er súper maar dan ook súper blij mee!!!! 
Het geluks gevoel wat er door mij heen gaat als ik in mijn kamertje aan de tafel zit is niet te beschrijven. Ik kan soms gewoon alleen al zitten 'gelukkig te zijn' , zonder dat ik ook maar iets aan het freubelen ben........haha
Zodra alles een beetje een plekje heeft maak ik wel wat foto's om op het blog te laten zien.


Geniet de dag!!!                                                 LIEFS  MARY

18 opmerkingen :

Je@net zei

Heerlijk om een plekje voor jezelf te hebben, Mary.
Kan me voorstellen dat het enorm genieten is!
En wat fijn dat Jiska een gezellig plekje gevonden heeft dichtbij de universiteit. Dat zal inderdaad veel schelen in reistijd.
Fijn dat ze de weekenden nog thuiskomt, da's wel zo gezellig toch!
En wat een super leuke kaart heb je voor haar gemaakt. Die krijgt vast een ereplekje bij haar thuis!

sandra_w zei

Heerlijk he een plekje voor jezelf!
Wat 'n superleuk kaartje heb je voor haar gemaakt!Cornelie zei

Je kaart is echt super tof!!
En een plekje voor jezelf is zo fijn! Zelf heb ik dat al langer, maar nóg steeds iedere dag als ik er zit, voel ik me blij en goed, zo heerlijk. Helemaal dat je de boel de boel kunt laten en weer verder als dat je uitkomt. Heerlijk! Fijn voor je!

Judith zei

Hallo Mary,
Het is toch wel slikken als er eentje het nest verlaat... Gelukkig blijft onze oudste nog even thuis wonen, ook zal hij ooit zijn vleugels uitslaan. Of misschien gaat wel onze middelste als eerste op kamers. Maar dat duurt nog laaaang (-:
Een knutselkamer heb ik ook niet. Zit altijd aan de keukentafel te fröbelen en moet alles dan opruimen, als we willen eten. Mijn spullen zijn verdeeld over een verrijdbaar ladenkastje, grote boodschappentassen en een tweetal planken in de bijkeuken. Op dit moment staat bijna alles naast mij, wat een bende - haha

Je kaart is een plaatje! Ik hou van deze pure eenvoud. Mooi hoe je de huisjes hebt opgeplakt. Is het ene huisje van stof? Mooi!!!
Groetjes en blijf zo lekker genieten van je nieuwe eigen ruimte (-: Veel knutselplezier!

Ans Gilbert zei

Hoi Mary,
Zó fijn om een eigen plekje te hebben, waar je alles kunt laten liggen, heb ik ook en ben er nog steeds superblij mee..
Wat heb je een leuke kaart voor Jiska gemaakt, mooi het touwtje met sleutel en de vorm van het huisje,
groetjes Ans..
p.s. wij hebben een Jiske en dat is onze kat..

Vicky zei

Beautiful hun...xx

Mariken zei

Heerlijk, een eigen kamer...bij mij is dat ook zo gegaan, kinderen die op kamers gaan, en dan is het tijd voor een eigen plaats, super is dat.
Je kaartje is prachtig, zo leuk dat roze!
Groetjes en fijne avond, Mariken

Mariëtte zei

Wateen prachtig kaartje. Heel mooi. Geniet van je plekje

Marijke zei

Lijkt me heerlijk zo'n eigen freubelkamertje! Kan je alles laten liggen zoals het ligt en de deur dichttrekken. Ik droom er ook van maar zal nog wel even duren. De oudste is wel uit huis maar dat is tijdelijk, 5 maanden stage in Australië, dus die komt weer thuis. Je kaartje voor je dochter is mooi en lief van kleur! Schattig dat sleuteltje erbij.

Groetjes,
Marijke

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hi Mary, wat heerlijk een eigen plekje.Toen de oudste op kamers ging heb ik me ook dat plekje toegeėigend en ik noem het "mijn happyroom" en vind het ook heerlijk om af en toe wat rond te rommelen. Inmiddels woont ze weer thuis en delen we de kamer.Fijn dat Jiska nu minder tijd kwijt is met reizen en een eigen kamer heeft. Je hebt een heel lief kaartje gemaakt voor haar, die zal ze wel een ereplekje geven. Dainy heeft het goed naar haar zin hoor in Malaga. Ze is nu op kamers bij Ana, een spaans meisje die een deel van haar appartementje verhuurt. Ze kunnen het goed samen vinden. Ze geniet van het mooie weer en de lekkere tapas ;) een opluchting voor moeders, lieve groetjes Miranda

Danoesja zei

Hoi Mary
Wat fijn dat Jiska een heerlijk plekje dicht bij de universiteit heeft gevonden en helemaal fijn dat je dan je eigen hobbyplekje krijgt. Je hebt een prachtig kaartje voor haar gemaakt. Ik mag de oude kamer van Quincy ook helemaal gaan inrichten als mijn domein hihihi, maar dat zal wel na de vakantie gebeuren want we hebben het nogal druk nu, maar het is erg leuk om daar naar uit te kijken. Geniet van je hobbyplekje.
Liefs, Danoesja

Ingrid Reyners zei

Ik heb sinds vorig jaar een eigen plekje om te knutsels, en eerder was jouw verhaal heel herkenbaar. In de kamer aan de tafel gaan zitten, en steeds alles op moeten ruimen, dan is het niet de moeite om voor een half uurtje te beginnen. Heel goed te begrijpen, nu kun je llekker genieten en heerlijk knutsels, en lekker later liggen. Mooi kaartje, met stoere elementen. Groetjes, Ingrid.

Marjan zei

Wat een gaaf kaartje, mary!
Heerlijk hoor, je eigen kamertje, ik herken het helemaal. Ik scrapte ook aan de keukentafel en dan alles weer weghalen,mijn spullen in een trolley en in dozen achter de tafel, zoveel rommel weg nu. En heerlijk een eigen kamertje sinds zoonlief ging samenwonen. Veel plezier met inrichten!

Paulien zei

Prachtig kaartje! Heerlijk zeg een plekje voor jezelf! Geniet er maar lekker van, benieuwd naar de foto's!

Alina zei

wat fijn dat je dochter woonruimte heeft gevonden en dan in de buurt van de universiteit!!
en een eigen plekje is heel erg fijn, ik heb ook een hoekje in de serre, ik vind het heerlijk!! heel veel plezier in je hobbykamertje!!!!
het kaartje is prachtig geworden!!!!

Aartje zei

Wat een leuke kaart heb je voor je dochter gemaakt. En wat leuk dat elk nadeel (uit huis gaan van je dochter) toch ook weer een leuk voordeel van een eigen knutselkamertje opleverd. Ik heb ook zo'n kamertje en het is heerlijk om er maar even voor een half uurtje binnen te lopen en aan de slag te gaan.
Ik wens je heel veel knutselplezier.
Groeten, Aartje

Made by Tanja zei

welcome to my Blog Mary

you've got a great art to make your cards, I like that

Tanja

Adriana zei

Hallo Mary, super mooi kaartje heb je gemaakt:) ik heb gelijk een idee voor mijn jongste dochter die pas geleden uit huis is gegaan heerlijk nu alle kamers voor ons zelf;)
en zo herkenbaar in je eigen kamertje blij te zitten, hahaha ook ik zit regelmatig gewoon blij te zijn;) ik ga op de knop klikken van volgers,
groetjes Adriana
http://cardsfromproudgranny.blogspot.com/