dinsdag 29 juli 2014

Happy birthday.....
Vandaag het kaartje dat ik verstuurd heb naar mijn swapmaatje Sandra.
Het leuke is dat ik in september naar Nederland kom en dan een workshop bij Sandra thuis ga volgen.....hoe leuk!! En hoe leuk om elkaar in het echie te zien!!!
Er zullen meer blogsters komen, al heb ik geen idee wie, en dat lijkt mij ook errug leuk!!
Eindelijk een workshop volgen!! Dat stond zooooo hoog op mijn lijstje!!
Verder ga ik nog meer medeblogsters ontmoeten....beide wonen in Breda! Ik ga tevens de stad bezichtigen want ook daar ben ik nog nooit geweest en Breda schijnt prachtig te zijn.
En ik ga ook Alina in het echt ontmoeten!! Wow!!
Jullie kunnen je voorstellen dat ik mij heeeel erg verheug op de reis naar Nederland!!

Verder is er momenteel niet heel veel aktiviteit op mijn blog......Joycke (de dochter die in Nederland woont) heeft heel erg veel last van heimwee, ze is er zelfs ziek van. Ze hebben dan ook samen besloten om terug te komen. Heel jammer voor ze, want ze hadden er beide zo'n zin in om in Nederland hun toekomst op te bouwen. Er moet vanalles geregeld worden en we helpen waar we kunnen. Maar ik ben blij dat de knoop is doorgehakt........ik kan jullie vertellen dat ik heel wat slapeloze nachten heb........zo naar als je kind zo niet in haar vel zit en je bent ver weg! 

Maar aan de andere kant ben ik natuurlijk stiekum ook wel blij dat ze lekker dicht bij huis komt wonen......tsja.....zo zijn moeders nu eenmaal ;) 

Dan nu eindelijk het kaartje........

Ik wens jullie nog een fijne dag.                                   Liefs Mary


7 opmerkingen :

Ingrid Reyners zei

Wat jammer Mary dat het je dochter niet is gelukt in Nederland om een toekomst op te bouwen, maar ook nu eindelijk dan de knoop is door gehakt, dat ze terug komt naar Spanje. Geluk en lekker in je vel zitten is wel heel erg belangrijk, daar draait het toch allemaal om. En wat een leuke dingen staan er te doen in Nederland, dat klinkt allemaal erg gezellig en creatief. Ik kan je zeggen Breda is een geweldig mooie stad, ik ga er meestal een keer per jaar wel een keertje naar toe. Je kaartje is ook erg mooi geworden, leuk dat kader erom heen en de bloem in het middden, een blikvanger. Groetjes, Ingrid.

Je@net zei

Wat een prachtige kaart heb je gemaakt met die papiertjes van Teresa Collins. Blijft toch zwaar favoriet bij mij!
Wat vervelend dat Joyce zo ziek van heimwee is. Maar kan me helemaal voorstellen dat je blij bent dat de knoop is doorgehakt en ze weer fijn richting huis komen! Je hebt ze toch het liefst allemaal dicht in de buurt én lekker in hun vel!

Aartje zei

Wat leuk dat je naar Nederland komt en medebloggers gaat ontmoeten. Het is altijd leuk om elkaar een keer in levende lijve te ontmoeten. Jammer dat je dochter hier zo'n heimwee heeft, maar wel fijn dat ze dan weer dichterbij komt wonen.
Je kaart is een plaatje. Heel mooi.
Groeten, Aartje

Renate zei

Toch ook wel fijn ja, om je dochter weer in de buurt te hebben. Zij komt terug naar huis, en jij komt lekker (effetjes) deze kant op. ;o)
Je hebt een super mooi kaartje gemaakt. Echt een juweeltje.

-xies- Renate.

sandra_w zei

Yeahhh Mary hij staat hier te pronken hoor....Ik vind het ook superrrrrr leuk om je te zien..het gaat nu opschieten!
Jammer dat het niet gelukt is voor je dochter maar heimwee is zo erg! Dan maar 'n toekomst opbouwen in Spanje!

Marjan zei

Wat een ontzettend gave kaart, Mary! De kleurtjes, de opbouw, alles spreekt me erg aan.
Tja, kan me zo voorstellen dat je je dan zulke zorgen maakt als je kind het moeilijk heeft, ik ken dat wel natuurlijk. Maar ook dat jij het fijn vindt dat ze weer terug kom, dichter bij jullie. Ik hoop dat alles verder soepel verloopt.
En hoe leuk dat je bij Sandra een workshop gaat volgen en andere bloggers gaat ontmoeten, wens je alvast veel plezier!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Mary...wat een mooie kaart heb je gemaakt,leuk model en mooie kleuren! Erg grappig zoals je "die ruitvorm" hebt verwerkt, dat hij uitsteekt en dan die vlaggetjes eroverheen. Gaaf dat je naar Nederland komt..;p. Wel jammer dat Joycke niet kan wennen in Nederland, maar ze heeft het tenminste geprobeerd en ziek zijn van heimwee is helemaal niets. Fijn dat ze weer in de buurt komt wonen.
Lieve groetjes Miranda