donderdag 14 augustus 2014

You are the best.........

Hallo allemaal,

Tijdens de zomer maanden ben ik duidelijk minder productief!!!!! Pfffff het kan hier soms erg warm zijn, en dan ook hele warme nachten.....het goed slapen lukt dan niet echt.
Volgende week woensdag komt Joycke weer terug.......ben dus weer druk aan het schuiven met slaapplekken!! Mijn knutselkamertje moet er even aan geloven, daar komen Joycke en Fran tijdelijk te slapen tot ze zelf weer woonruimte gevonden hebben.
Eigenlijk gaan niet Joycke en Fran op de 'tijdelijk aangepaste' knutselkamer slapen, maar wijzelf. Ik laat hen liever in onze slaapkamer bivakeren, zodat ik vrij in en uit in mijn knutselspulletjes kan graaien..........hahaha.


Het kaartje is gemaakt voor een vriend van Myrthe (dat vroeg ze).Ik heb weer de leuke papiertjes gebruikt die ik met moederdag van haar heb gekregen.Nog wat washitapejes erbij en wat enameldots. Verder niet teveel poespas....het is tenslotte voor een man, en het zou ook de kracht van de tekst weghalen.
Het kaartje is door haar goedgekeurd en al aan de ontvanger gegeven (die er ook erg blij mee was)


Geniet de dag!!!                                         LIEFS  MARY

15 opmerkingen :

Anoniem zei

Heel apart en mooi gemaakt kaartje!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Anneke zei

Geen makkelijke doelgroep om kaarten voor te maken lijkt me :) Maar het is super gelukt, heel mooi! En slim bedacht om zelf te gaan kamperen in je hobbyspace :)

Je@net zei

Wat een mooie kaart is het geworden, Mary!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat zul je heerlijk dromen tussen je knutselspullen Mary ;p. Dainy heeft idd ook regelmatig last van de hitte in Malaga, ze zegt dat soms zelfs de lucht die ze inademt heet is :(. Je kaart is super, mooie kleuren en een gave sketch. Ziet er heel goed uit...
Lieve groetjes Miranda

Ingrid Reyners zei

Groot gelijk dat je zelf de hobbykamer in beslag neemt. Hopelijk vinden ze snel een eigen woonruimte, maar fijn dat ze in ieder geval weer terug komt, en ze geen last meer van heimwee heeft. Je kaartje is erg leuk geworden, met mooie stoere details, en leuke kleuren. Groetjes, Ingrid.

Gerdine zei

Wat een gaaf kaartje! Leuk al die ankertjes en mooie kleurtjes! Sterkte met de warmte!

sandra_w zei

Gaaf kaartje Mary!! Dat heb je goed bedacht....lekker je hobbyspulletjes
om je heen ;)

Danoesja zei

Hoi Mary
Wat een gaaf kaartje, erg mooi in deze kleurtjes.
Logisch dat je niet veel freubelt als het zo heet is, volgens mij blijft dan alles aan je handen plakken en heb je geen lijm meer nodig hihihi.
Ja nu moet je je ruimte in huis weer een beetje gaan verdelen maar voor je kids heb je alles over, zelfs tussen je knutselspulletjes slapen, het belangrijkste is dat ze weer terug komen en geen heimwee meer hebben.
Alvast een fijn weekend.
Liefs, Danoesja

Monique zei

Wat een stoere kaart! Mooi hoor. Ik zie je bed al helemaal vol liggen met knutselspulletjes en 's avonds even aan de kant schuiven zodat je er kunt liggen...hihi. Maar alles voor je kinderen. Zo hoort het ook.
Lieve groetjes, Monique

Mariken zei

Ff een bezoekje aan jou! Ook ik ben zeker minder productief, maar dat komt wel weer. Mooi kaartje heb je gamaakt, ondanks de warmte! Bij ons is het op dit moment bagger...te nat en te koud...weinig zomers!
Gezellig weekend, groetjes, Mariken

Berlinde zei

Een leuke kaart voor een man Mary, mooie schets ook!
Lieve groetjes, Berlinde

Wilma zei

Mooie kaart! Kan me voorstellen dat de ontvanger er blij mee was.

Home sweet home zei

Hi

Lovely and fabulous card:D

Wish you a lovely day:)

Merethe

Marleen zei

Wat een schitterende kaart heb je gemaakt.
Heb ook even rondgesnuffeld, wat veel moois!!
Ben gelijk je volger geworden.
Groetjes, Marleen
http://handmadebymarleen.blogspot.nl/

Mariken zei

Hoi Mary, ik hoorde van Sandra dat je ook bij onze workshop zou zijn, maar door omstandigheden verhinderd was, Wat jammer, ik had het heel leuk gevonden om je te ontmoeten! Wie weet, nog eens in de toekomst!! Dat zou echt gezellig zijn! Fijne avond en groetjes, xx