zondag 7 december 2014

foto update......

Hallo allemaal,

En het is alweer zondag.....
Ik zat net wat foto's van de bruiloft te bekijken en bedacht dat ik er nog geen op mijn blog heb laten zien.
Nog niet alle foto's heb ik gezien....ik wacht nog met smart op de foto waar mijn vader Joycke naar het altaar brengt, maar de foto's die ik alvast gezien heb zijn prachtig!!!!!
Ik laat er alvast een aantal zien......
de trouwringen en de polsboeketjes van de bruidsmeisjes


Fran & Joycke in de kerkBruidspaar en de beide ouders (dit is een foto gekregen van een mobieltje....ik heb mijn ogen dicht haha)
 foto van de hele nederlandse delegatie.... (ik sta links achter de bruidegom, en Rudie naast mij met de rode stropdas, mijn vader staat schuin rechts achter Joycke, en mijn moeder staat naast de bruidegom (en ik achter mijn moeder) )
Rijst gooien naar het bruidspaar is vaste traditie in Spanje

De volgende foto's spreken voor zich...............een stralende bruid en bruidegom, en trotse zusjes !!!


Ik kijk nog steeds vol trots terug op deze geweldig mooie dag! 
Het was prachtig weer (een gedeelte van de dag was buiten in het zonnetje), heerlijk eten en een super feestavond!

De eerste is getrouwd!!! Nog 3 te gaan........haha. Die zullen vast niet allemaal gaan trouwen, of in ieder geval vast niet allemaal op zo'n traditionele wijze.
Maar dat maakt niet uit. Het was bijzonder om dit mee te maken.
En ook zo bijzonder tussen de spanjaarden en de nederlanders......dat was zo gaaf!!!

LIEFS   MARY13 opmerkingen :

Ingrid Reyners zei

Wat geweldig mooi om dit mee te mogen maken Mary, wat een super mooie dochters heb je zeg, dat is echt een mooi clubje meiden bij elkaar. Het ziet er in de kerk inderdaad heel traditioneel uit. Maar heel gelukkig is het paar zo te zien. Mooie foto"s, bedankt dat je dit mooie moment met oms wilde delen. Liefs Ingrid

Marijke zei

Hoi Mary, wat een prachtige foto's. En wat een mooie dochters, allemaal. Daar mag je zeker trots op zijn!! Het bruidspaar ziet er gelukkig uit!! Geniet er nog even van na.
Groetjes,
Marijke

Je@net zei

Ooooooh....wat een prachtige foto's, Mary. Een schitterend bruidspaar en wat een mooie dochters heb je. Jij en Rudie zien er ook al zo mooi uit, de trotse ouders van een prachtig bruidspaar!

Margot zei

Wat een geweldige foto's!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Oh wauw Mary, wat heb jij(en je man) een stel prachtige meiden bij elkaar..stond/staat Rudy niet steeds met een knuppel bij de achterdeur om al die Spanjaarden op een afstand te houden?..LOL..zou me niets verbazen... Wat leuk dat je ons een beetje mee laat genieten en wat grappig om dat park te herkennen van het wegbrengen van onze dochter naar Malaga. Zó mooi daar. Wat een supermooie bruidsjurk heeft Joycke aan..wauw..
Lieve groetjes Miranda

Linda Visser - van der Velden zei

Mooie fotos van een vast heel mooie dag!

Judith zei

Prachtige foto's van een prachtig bruidspaar! Ooh, heerlijk, een zonnige dag en al die blije gezichten. Je familie bij elkaar en je dochters zien stralen - je mag zeer trots zijn!

Marjan zei

Heel erg mooie foto's van de eerste bruiloft van een van je meiden! Wat een mooi bruidje was en wat zien ze er gelukkig uit, heerlijk om te zien als ouders! Prachtige meiden!

Renate zei

Wauw!!! Jullie mogen trots zijn op deze prachtige dames.
Dank je dat je deze foto's van deze speciale dag met ons wil delen.

-xies- Renate.

Alina zei

oh, alles zo prachtig, Mary: dochters, bruidspaar, jurk, pak, foto's, ik heb genoten!!!!!!!!! geweldig!!!!!!!

Annemie zei

Hallo Mary,
wat een prachtige foto's...
Wat zien jullie er allemaal super gelukkig uit... Ik kan goed geloven dat je er vol trots op terugkijkt, dan ben je toch fier als moeder hé... Wat een mooi kleed had ze aan, iedereen was mooi...

Lieve groeten,
Annemie.

Danoesja zei

Hoi Mary
Wat een mooi gezin hebben jullie met die knappe dames. Leuk dat je ons laat mee genieten van de mooie foto's van de bruiloft, dat was een dag met een gouden randje voor jullie, heel fijn ook dat de familie dan zo dicht bij je is.
Geniet van je mooie gezin.
Liefs, Danoesja

Gerdine zei

Ik kom er net achter dat ik heel veel postjes van je gemist heb. Ik loop erg achter met bloglovin of ik moet zo eens even kijken of jij wel in de lijst daarvan staat... Wat een mooie foto's van de bruiloft! Heel gaaf!