vrijdag 20 maart 2015

Easter Blessings....

Hallo allemaal,

Vandaag een kaartje wat ik gisteren gemaakt heb voor mijn vriendin in Amerika. Ze is nogal gelovig en toen ik dit kaartje van de week op het grote 'www' tegenkwam (als ik mij niet vergis is het van Debby Huges), aarzelde ik geen moment en heb het gelift. (bloos* bloos*)
Het is gisteren al gelijk meegegaan met de post, en ik hoop dat het dit keer op tijd komt. Het valentijnskaartje dat ik had gestuurd kwam pas 3 weken!! ná valentijn aan......


Om het kaartje wat minder 'zwaar' te maken, heb ik wat paashaasjes toegevoegd.

De bloemetjes op de glazen potjes op de achtergrond zijn echte neppers!!! Mijn moeder had ze aan Myrthe meegegeven......... zo zijn oma's!!!

Maar ze staan wel vrolijkheid te geven in de huiskamer.......dus ik ben inmiddels blij met mijn neppers van bloemetjes haha. En dat is maar goed ook, want het regent al sinds gisteren....en volgens de voorspelling blijft dat de komende dagen ook nog zo doorgaan!!

fijne dag...........................................................................liefs Mary


7 opmerkingen :

Marjan zei

Liften mag toch? Je zegt er ook bij van wie je je inspiratie kreeg en hebt er toch je eigen draai aan gegeven. Vind het een heel mooie kaart en je vriendin zal dat zeker ook vinden.
De labeltjes hieronder zijn ook erg geslaagd, zeg! Jammer van het weer... hier ook grijs ... grijs...

Giny zei

Lekker vrolijk paaskaartje, Mary.
Groetjes Giny

Mariken zei

Mooie kaart, ik vind dat je dat zo goed hebt opgelost, die konijntjes makken je kaart toch ook speels. Morgen begint de lente, maar hier is het koud. Zo nu en dan een waterig zonnetje, ik verlang naar mooi weer! Fijn weekend!

Annemie zei

Hallo Mary,
een heel leuk paaskaartje, mooie kleuren heb je gebruikt... lief die paashaasjes...
Je cadeaulabels zijn ook heel leuk, ik vind dat dat je pakjes altijd een extra uitstraling geeft.

Lieve groeten, Annemie.

Angelique zei

Een heel mooi paaskaartje, heb je heel goed gedaan. Sfeervol en toch speels.
groetjes Angelique

Gerdine zei

Prma toch, nepbloemetjes! Als je het niet gezegd had, had ik het niet gezien! Kaartje is mooi!mtja, die posterijen... Wij krijgen afgelopen eenkaart die twee maanden over nieuw zeeland - zeeland gedaan heeft (via Brunei)...

Inge Groot zei

Wauw, wat mooi gedaan met de watercolor achtergrond Mary! De huppende haasjes maken het kaartje inderdaad niet te heavy, schattig!