zondag 15 maart 2015

Holaaaaa......

Holaaaa....

Na een ruime week flink ziek te zijn geweest eindelijk weer een kaartje.
Een 'altijd handig' kaartje, met de tekst 'hola'. Een van de weinige spaanse tekst-stempeltjes die ik heb.
Aangezien het voorjaar voor de deur staat, gekozen voor frisse kleurtjes.


Vanmorgen heerlijk bezig geweest met het zaaien en over-potten van kruiden, paprika's, pepertjes, courgettes en aubergines. Myrthe was vorig weekeinde een weekeinde bij opa en oma en had verschillende 'moestuintjes' van AH meegekregen....ook deze vanmorgen uitgezaaid.........dat wordt straks in de zomer lekker van eigen oogst genieten!!!!!!

Fijne zondag...........................................................................liefs Mary

15 opmerkingen :

Mariken zei

Heerlijk, die lenteachtige kleuren, daar word je vrolijk van! Heel mooi kaartje!
Fijn dat je een beetje opgeknapt bent!

Je@net zei

Fijn dat je weer opgeknapt bent, Mary. En wat een leuke kaart heb je weer gemaakt. Mooi in die frisse kleurtjes!

Marjan zei

Bah, ziek geweest, niet leuk! Maar gelukkig weer opgeknapt en van het zonnetje genoten en lekker bezig geweest. Mooi en fris kaartje, Mary!

Margot zei

Beterschap nog! Je kaart is gaaf! Hoe zit dat eigenlijk in Spanje, kun je daar het een en ander kopen om te scrappen? Of leeft dat daar niet?

Gerdine zei

Leuk, die bloem! Gaaf kaartje. Laat ik net bezig zijn met hetzelfde papierblokje. Wordt wel heel anders. Die moestuintjes zijn een echte hit, ik zie ze overal!

Danoesja zei

Holaaa Mary
Wat een mooi vrolijk kaartje met dit papier en die mooie bloem. Fijn dat je weer wat beter bent en lekker met je kruiden en groenten bezig bent, dat zal heerlijk smaken als het geoogst kan worden later.
Liefs, Danoesja

Cornelie zei

Fijn dat je je weer beter voelt! Super leuk en fris kaartje heb je gemaakt!

GerJanne zei

He, gelukkig ben je weer beter! Je kaart is erg mooi in deze kleuren en wat superleuk dat je een tekststempel hebt in het Spaans. De moestuintjes gaan het vast en zeker heel goed doen daar in jullie warmere klimaat!
Groetjes,
GerJanne

Ingrid Reyners zei

Gelukkig ben je weer aan beterende hand, je kaartje is heerlijk vrolijk, mooie tinten. Ja die moestuintjes zijn hier hot, maar ook ontzettend leuk om te doen. Groetjes Ingrid

Inge Groot zei

Gelukkig dat je je weer beter voelt en wat een ontzettend vrolijk kaartje heb je gemaakt!

Judith zei

Oh, je had het dus ook te pakken )-:
Gelukkig ben je weer opgeknapt, doe maar rustig aan!
Hé, dit lieve kaartje herken ik! Ik vind dit papier van Lawn Fawn nog steeds leuk. Heb nog bijna 2 volle paperpads in mijn voorraadkast liggen (-;

Annemie zei

Heel fijn te horen dat je je weer beter voelt. Je kaart is heel mooi Mary, je hebt heel frisse kleuren gebruikt... en mooi gedaan met de bloem en het lintje...

Lieve groeten, Annemie.

Alina zei

prachtig, Mary, de kleuren combinatie is perfect!

Marijke zei

Wat een leuk en fris gekleurd kaartje!! Fijn dat je weer opgeknapt bent. Hier in huis hebben we de moestuintjes ook al gezaaid en nu maar afwachten:)) Lees net in je berichtje hieronder dat je oma wordt, gefeliciteerd!!

Groetjes,
Marijke

Angelique zei

Hoi, fijn dat je je weer beter voelt en gelijk een heel mooi fris kaartje gemaakt. Ik ben nieuw in blogland dus ff beetje rondgekeken en in ieder geval gefeliciteerd dat je oma gaat worden. Je hebt een leuke blog en ben dan ook volger geworden.
groetjes Angelique (annigide.blogspot.nl)