maandag 23 maart 2015

kleuren op craft

goedemorgen.......

Vandaag een kaartje dat ik eigenlijk gisteren al had willen plaatsen, echter het was gisteren 'zoete inval ' hier......dus kwam er niets van. Wel heel gezellig hoor zo'n huis vol drukte.....maar fijn dat het nu weer heerlijk rustig is haha.

Ik zag bij de liftchallenge een erg leuke uitdaging....kleuren op kraft. Dat viel nog niet mee! Ik heb van alles geprobeerd....de copics, en waterverf kwamen niet tot hun recht, t.o.v de geembossde stempels. De prismas gaven een beter resultaat, echter ook niet wat ik voor ogen had. Geprobeerd eerst met wit te kleuren en daarna  met een kleurtje erover heen.....jaaaa, dat gaf het resultaat wat ik wilde. Wat zachtere, beetje 'vintage' kleurtjes.....precies zoals de 'oude' Amsterdamse huisjes.
Een hollandse fiets erbij, daar met een zilverdraadje twee ballonnetjes aangehangen (die ook op kraft gekleurd zijn, maar een ballonnen-effekt kregen door daar een stukje vellum overheen he plakken).Het was leuk om met deze techniek te werken, dus ik was zaterdag aan nog een ander kaartje begonnen..........daar ga ik zo lekker mee verder.

geniet de dag................................groet Mary

10 opmerkingen :

Mariken zei

Wat een prachtige kaart, mooi, die zachte kleuren. En dan die fiets...leuk!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Mary, ik vind je kaart een plaatje geworden. Inderdaad een beetje een vintage uitstraling maar dat vind ik juist gaaf. Goed dat je de challenge aangegaan bent want dan leer je toch weer technieken bij en je ziet, je vindt het meteen leuk. Ik werd wel een beetje afgeleid door die mooie potten/vazen op de achtergrond...kwiel,kwiel...die zijn móói..;)
Lieve groetjes Miranda

Ingrid Reyners zei

Een hele leuke uitdaging is het, maar ik krijg de kleuren er ook niet goed op met markers, met potloden is inderdaad een beter resultaat. Leuk hollands kaartje Mary. Groetjes Ingrid

Marjan zei

Mooi staan de huisjes met de zachte tintjes op kraft, een prachtige kaart Mary! Ook hier werden het potloden om het beste resultaat te krijgen. Dank je wel voor het meedoen met de Liftchallenge!

sandra_w zei

Prachtige kaart! Heel mooi in deze zachte kleurtjes....ik hou d'r van! ;))

Annemie zei

Hallo Mary,
wat een leuke kaart, met de huisjes en de fiets ervoor... je hebt ook heel mooie zachte kleuren gbruikt.

Lieve groeten, Annemie.

Je@net zei

Gaaf! Wat een prachtige kaart is dit, Mary. Heel erg mooi gedaan!

Angelique zei

Hele mooie kaart met prachtige kleuren.
groetjes Angelique

Marjolein zei

leuke kaart en wat een gave huisjes heb je er voor gebruikt!
vind zelf potloden op kraft het beste werken.
Mooi die zachte pastels!
Groetjes,

Marjolein

Cornelie zei

Beide erg leuk zeg je kaartjes. Schattig deze huisjes. Heel sfeervol kaartje, en mooie kleurtjes.
Je kopjes zijn ook zo leuk! Wat een leuke stempel!
O, en je vazen en zo op deze foto...O, zo mooi!!!