woensdag 22 april 2015

Swapp-time met Judith.....

Goedemorgen op deze mooie dag!

Vandaag plaatsen Judith en ik onze tweede swapp. Dit keer viel aan Judith de eer om het pakketje (zeg maar gerust PAKKET!)  samen te stellen....en wat voor een pakket!!!
Vol met allerlei moois!!!

Kijk maar eens mee;
 Papiertjes, houten embellies, knoopjes, verpakkings materiaal, rietjes, vilt, stempeltje van My Favorite Thing en zelfs een heel alfabet!! En kijk eens naar de leuke doos waar het in verpakt zat...De eerste opdracht is een kaartje aan de hand van de volgende schets...


Een schets én een stempeltje....dat zijn twee hele grote uitdagingen voor mij ;)
Het is een allerliefst stempeltje.....maar die haren!!! Er zijn er verschillende in de prullenbak beland....poeh, wat heb ik een moeite met de haren!!
Maar deze kon uiteindelijk door de 'keuring'En aangezien je juist moet blijven oefenen op iets wat je erg moeilijk vindt, ben ik doorgegaan met oefenen met inkleuren van de haren (het jurkje is overigens bij beide stempeltjes ge-paper-pieced....maar dat was jullie vast al opgevallen haha)
En ontstond zomaar een tweede kaartje!!


Ik ben benieuwd wat Judith heeft gemaakt. Kijken jullie mee??!!

een hele fijne dag...................................................................liefs Mary

ps. volgende week woensdag deel 2 van de swapp....

18 opmerkingen :

Mariëtte zei

Wat een prachtig pakket en die kleuren.....heel mooi! Je kaartjes zijn goed gelukt. Leuk die jurkjes van papier. Fijne dag vandaag, mariëtte

Judith zei

Oh, Mary, twee GEWELDIG leuke kaarten!!! Ik vind dat inkleuren toch zo knap (juist daarom heb ik het stempeltje alleen voor jou gekocht (-;)
Beide exemplaren zijn leuk en zo lief gemaakt! Grappig dat wij het roze papier met de witte hartjes hebben gekozen.

Zo'n swap is verrassend en zo gezellig, dank je wel!
Op naar opdracht 2...
Fijne dag!!!

Maartje zei

Het inkleuren is goed gelukt! Mooi! Wat zijn het 2 gave kaarten, fantastisch! En een leuk pakket, ik snap wel dat je daar mee in je nopjes bent ;)

Margot zei

Wat zijn ze leuk! Er is altijd iemand die nog minder goed haren in kan kleuren en dat ben ik ;)

Marjan zei

Het gaat je vast helemaal lukken, dat inkleuren. Vind dit al heel mooi. Erg leuke kaartjes en schattig plaatje. Dat haren kleuren is net als huis denk ik een van de moeilijkste dingen. Het pakket ziet er goed uit!

Ellen zei

Wat een geweldig pakket! Je bent verwend door Judith, leuk is dat. Hahaha en dan moeten kleuren, terwijl dat niet echt jouw ding is. Moeilijk hè?! Ik ben ook geen held qua kleuren en dan is paperpiecen een uitkomst, maar die haren ;) Oefening baart kunst en gezien je resultaten gaat het vast goed komen met jou op kleurgebied. Twee hele leuke kaartjes! Ben nu al benieuwd wat je volgende week gaat laten zien. Nog een fijne dag!

Je@net zei

Wow...wat een leuke kaarten heb je met die mooie spulletjes gemaakt!

GerJanne zei

Hoi Mary, wat is dat leuk, om een verrassing in de bus te krijgen, he? Ook al weet je dat er wat komt, je weet niet wat het is.
En Judith heeft een ontzettend leuk pakketje samengesteld.
Je beide kaartjes zijn erg leuk! En haren zijn ook moeilijk. Ik kleur alleen de plaatsen waar ik wil dat het het donkerst is en dan doezel ik het tot de uiteindjes. Soms wat strengetjes donker erdoor heen. Misschien eist om te proberen?
Ik ben benieuwd naar volgende week woensdag!
Groetjes,
GerJanne

Durvina zei

Wat gaaf is dit!
Leuk om zo'n swap maatje te hebben, dat is zo gaaf om elkaar uit te dagen.
En wat een leuke kaarten heb je gemaakt!
Super zijn ze.

liefs, Durvina

Wilma zei

Gaaf. En het inkleuren gaat je goed af!!!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat gezellig zo'n uitgebreide swap. Mooi pakketje en wat zijn je kaarten léuk...ik vind ze erg goed gemaakt Mary. Prachtig die zachte kleurtjes en de schets is uitstekend gelukt. Súper...
Lieve groetjes Miranda

Mariken zei

Wat een prachtige kaarten zijn dit! En die Judith, wat een grapjas! Stempeltje voor jou ( met veel haren) en niet voor zichzelf...das een handige zet! Doorgaan hoor, met oefenen, leuk!
Ben benieuwd naar de volgende keer!

Angelique zei

Twee hele leuke, lieve kaartjes geworden. Dat kleuren lijkt me inderdaad ontzettend moeilijk, heb het bijna nog nooit gedaan. En dan krijg je nog wel een stempeltje met zoveel haar, hihi. Nou,ik vind het kleuren tocht aardig goed gelukt.
groetjes Angelique

Renate zei

Leuk,leuk,leuk!!!
De haren kleuren blijft toch wel een lastig iets, maar je hebt het echt niet slecht gedaan hoor. Grappig dat je haar jurkje een motiefje hebt gegeven.

-xies- Renate.

Linda Visser - van der Velden zei

Wat een pakket zeg, gaaf! En je kaartjes zijn echt heel mooi gelukt! Ik vind dat je heel mooi kan kleuren! Groetjes, Linda

sandra_w zei

Mooi pakket!! Ennuh supermooi ingekleurd hoor....haren blijven altijd lastig!

Sarah zei

Wat kreeg je een leuk pakketje van Judith. En je maakte er leuke dingen mee. Ik ga je alvast volgen !
Liefs ☆ Sarah ☆

Dora zei

via Judith even op je blog.
prachtige pakketje heb je ontvangen.
Ik vind dat je twee schitterende kaarten hebt gemaakt.
Ook het inkleuren ziet er mooi uit.
groetjes