zaterdag 16 januari 2016

Doop-kaartje......


Holaaaa....

Vandaag het kaatje dat ik heb gemaakt voor Noa toen ze werd gedoopt. Dat is al een tijdje geleden....7 November om precies te zijn. Maar het kaartje had ik nog niet laten zien.Ik heb mij wederom op het grote www laten inspireren, en er mijn eigen draai aan gegeven.....


Ik heb eerst wat (vredes)duifjes met wit geembossed, daarna met parelmoer-waterverf wat kleurtjes er over aangebracht.....

Daarna een kruis er uit gesneden. Datzelfde kruis verhoogd op dezelfde plek terug geplakt. Haar naam en de datum met wit emboss op vellum (helaas niet goed te zien) gestempeld. Nog een paar sequins erbij om het geheel af te maken.De doop ligt alweer een tijdje achter ons, maar we kijken nog steeds terug op een prachtige dag. Mijn ouders waren zelfs gekomen, ze wilde dit voor geen goud missen!
Zo bijzonder ook dat ze een achter-kleinkind bewust mee kunnen maken!
We hebben nu 4 generaties..... Mijn moeder, ikzelf, mijn dochter en mijn kleindochter, dat was natuurlijk een foto waard.
 Deze foto is niet op de doop gemaakt maar een dag later, gezellig aan de boulevard.


En als ik dan toch een lange blogpost met foto's aan het maken ben, dan ook gelijk maar een paar foto's van de doop......Joycke met Noa (Noa is hier 8 weken)...Mijn vader en moeder met Joycke en Noa...


Mijn vader en moeder, Rudie , de 4 meiden en Noa...


 Jiska, de trotse peettante, houdt Noa ten doop...

Ouders, en peetouders met Noa... (de trotse peetvader houdt de doopkaars van Noa vast...dit is de doopkaars die ook bij Joycke zelf is gebruikt!)Daarna was er een gezellig feestje , en wil ik jullie nog 1 foto laten zien. De 'zoete' tafel.............
Geheel gemaakt en verzorgd door Mylon!!! En ik kan verzekeren dat het een heeeeeeel karwei was ;)

Sorry voor de lange blogpost!!!!!!

Fijn weekeinde....................................................................liefs Mary

13 opmerkingen :

Marjan zei

Een prachtige, tere kaart maakte je voor de gelegenheid! En wat een leuke foto's van je mooie meiden! Lief en schattig is de kleine Noa en onbetaalbaar zo'n vier generaties foto! En petje af voor het buffet van Mylon!

Ilse zei

Prachtige kaart! heel leuk om de foto's van je familie te zien.
Herinneringen om te koesteren...
Fijn weekend
Ilse

Sarah zei

Je kaart is werkelijk prachtig !
De foto ' s dat is even meegenieten .
Mooi de foto met 4 generaties ! Bijzonder
Liefs Sarah

Je@net zei

Wat een prachtige kaart heb je voor de doop van Noa gemaakt, Mary. Zo mooi gedaan.
En wat een mooie foto's. Leuk om even mee te mogen genieten!

sandra_w zei

Prachtige kaart! Leuke foto's van je familie....de 4 generatie foto is zo bijzonder!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Mary, wat een bijzondere kaart heb je gemaakt voor de doop van Noa. Mooie kleuren met die parelmoerverf. Ik vind het heel leuk om wat mee te genieten via de foto's. Die foto van de 4 generaties is heel speciaal. En wat hebben Rudie en jij een stel knappe dochters...:). De zoete tafel verdient een groot compliment, ik geloof zeker dat dat veel werk is geweest maar yummie....
Lieve groetjes Miranda

Mariken zei

Prachtige kaart voor Noa, en wat een stralende mensen op de foto's. Zo leuk om iets van je gezin te zien! Vier generaties, dat is geweldig, echt een rijkdom!
Gezellige zondag!

Ingrid's Scrapfrutsels zei

Wat een mooie kaart heb je gemaakt Mary, geweldig mooi dat kruis en de combi met waterverf....wat een prachtige foto's van de doop zeg, en wat zal je trots zijn op je familie...wat zie iedereen er prachtig uit...en die tafel, heerlijk het water loopt je in de mond. Liefs Ingrid.

Alina zei

ik heb zo genoten van je blogpost, Mary, leuk dat je foto's laat zien, en waaaaaaaaat een poppetje, Noa is een prachtige baby! leuk dat je ouders erbij waren en enig die 4 generaties foto! Ik heb zo'n foto ook :) , gelukkig!
mooie kaart heb je gemaakt en complimenten voor Mylon, alles ziet er fantastisch uit!
groetjes,
Alina

Angelique zei

Prachtige kaart heb je voor Noa haar doop gemaakt, mooi met de duifjes en heel symbolisch om er een kruis uit te snijden. Ik heb genoten van de foto's, wat heb je prachtige dochters. Mooi om zo'n foto van vier generatie's te hebben, ik heb er zelf ook een aantal. Ikzelf, moeder, oma en overgrootmoeder, ik was acht op de foto.
Wat een heerlijkheden werden er geserveerd.
lieve groetjes Angelique

Gerdine zei

Wat een mooie techniek heb je gebruikt voor deze kaart! Heel mooi! En leuk, al die foto's! Hebben we gelijk een geizcht bij jouw familie! Mooi, vier generaties, hopelijk kunnen jullie nog lang van elkaar genieten!

Judith zei

Prachtige kaart! Mooie kleuren, chique en toch ook speels vind ik je kaart - echt mooi!
Jullie stralen allemaal. Het moet toch heel bijzonder zijn geweest, deze bijzondere gebeurtenis met zijn allen te vieren.
Leuk dat je zo actief betrokken bent in de opvoeding van Noa als oppasoma.
Als je Noa om je heen hebt, kom je vast niet aan andere dingen toe. Maar dat geeft niet, daarvoor ben je oma, toch?!

tara zei

Prachtig kaartje
Van welk merk is de waterverf ?