zondag 6 maart 2016

thanks.....

holaaaaa,

Wat vliegt de tijd!!!
Het bliksembezoekje aan mijn ouders is goed verlopen. Je denk altijd van te voren dat je dan zeeen van tijd hebt om allerlei dingetjes te doen, maar helaas komt daar in de praktijk weinig van! 
Mijn ouders waren reuze blij mij weer te zien, en leggen dan ook veel beslag op mij. Het komt er dan ook niet van om 'mijn' eigen lijstje af te werken...bv om blogmaatjes te ontmoeten, een workshop volgen , heerlijk bijkletsen met vriendinnen etc......maar geeft niet. Ik ben allang blij dat ik mijn beide ouders nog heb!!!
Ik probeer wel een volgend keer twee weken te komen...al zie ik daar aan de andere kant ook tegen op!!! Ivm met heinwee!!!! 
We zullen zien!
Zo'n bezoekje hakt er toch ook wel weer in....sinds ik terug ben flink gevloerd geweest met een long-infektie.

Óp naar mijn projektje van vandaag.
Ik moest een leuk, gezellig, lief maar vooral plat (het moest tenslotte in een envelop passen) bedankje maken. Het werd een 'popcorn' beker opgepimpt, met twee bioscoop-kaartjes er in....


Door mijn ziek zijn lang niet op bezoek bij jullie blogs geweest....ik ga daar vanmiddag heerlijk een beginnetje mee maken!
Fijne zondag nog.........................................................................liefs Mary

12 opmerkingen :

Je@net zei

Wat is dit ontzettend gaaf geworden, Mary. Heel leuk en origineel idee om zo een bedankje te maken!

Alina zei

super mooi, Mary, leuk bedacht!
fijn dat je weer tijd hebt kunnen doorbrengen met je ouders! maar heel veel beterschap nog, ik hoop dat het al veel beter met je gaat!
groetjes,
Alina

Marjan zei

Wat fijn dat het een geslaagde week was. kan me wel voorstellen dat je ouders zoveel mogelijk van hun dochter willen zien.
Miet fijn dat je zo ziek werd! Hopleijk gaat het nu veel beter met je.
Je bedankje vind ik helemaal top!! Mooi die kleurencombi!

Mariken zei

Hey Mary, wat fijn dat je het goed met je ouders hebt gehad! Dat zijn zeker hele mooie momenten die je moet koesteren...
Wat vervelend dat je daarna ziek bent geworden, dat kost zoveel energie! Maar...je bent er weer, gezellig! Met een geweldig leuk cadeautje, wat is dat tof als je dit in je brievenbus vindt. Fijne dag verder en lieve groetjes, Mariken

Judith zei

In Nederland genoten van je bezoek aan je ouders, gelukkig kun je zo nu en dan beide opzoeken. Jammer dat je ziek werd, dat kost zo veel energie. Ik wens je een spoedig herstel toe!
Het wordt nu echt tijd om weer eens een pakketje je kant op te sturen. Ik doe mijn best, wordt vervolgd...

Wat heb je een énig doosje gemaakt, super dat deze plat in een envelop past. Heb je daar een stans van of een tutorial? Ik ben gek op cadeaudoosjes namelijk (hihi, dat is vast oud nieuws ((-;)

Fijne zondag!

Renate zei

Ohw, wauwie!!! Dit ziet er wel ff super gaaf uit zeg.
Jammer, dat je zo'n vervelende souvenir hebt mee genomen uit Nederland. Hopelijk ben je snel weer de oude.

-xies- Renate.

GerJanne zei

Hoi Mary,
het ziet er gaaf uit zeg! EN hoe toepasselijk, popcorn!! Ik hoop dat je weer snel helemaal boven Jan bent na je longinfectie.
Groetjes,
GerJanne

Ingrid's Scrapfrutsels zei

Groot gelijk de momenten met je ouders moet je koesteren, en ik snap dat zij jouw graag om zich heen hebben als je hier bent..wat heb je een leuke beker gemaakt met label...heel veel beterschap nog gewenst..lieve groet Ingrid

bolletjelucky.blogspot.com zei

Natuurlijk genieten van je ouders zo lang het kan Mary en wat naar dat je je bezoekje hebt moeten bekopen met een longinfectie. Ik hoop dat die gauw weer verleden tijd mag zijn. Je popcorn-beker met bioscoopbonnen vind ik superleuk bedacht én uitgewerkt...gaaf toch om dit te krijgen :)
Beterschap en lieve groetjes Miranda

Sarah zei

Wat laat jij iets leuks zien .
En gauw weer beter hoor !!
Liefs Sarah

Petra zei

Heel leuk idee! Voor een filmliefhebber of popcorn fan natuurlijk.
Ik vind hem heel mooi geworden.

Groetjes Petra

Maartje zei

Heerlijk om je ouders even te zien. Dan gaat de tijd gewoon te snel hè? Jammer dat je ziek werd :-(. Supergave manier om je bonnen te verpakken! Past er perfect bij!