vrijdag 24 juni 2016

liefs.......

Holaaaa....

Ik ben momenteel niet zo aktief op blogger zie ik. Druk druk druk. Gelukkig vooral met leuke dingen. Het terras was toe aan een metamorfose, dus veel aan het schilderen, oppimpen van herbruikbare spulletjes , glazen potjes  etc etc.
Toch nog tijd gezien een labeltje te maken voor aan een kadootje.Hoop dat jullie geen hinder ondervonden van het noodweer dat over delen van Nederland heen kwam gisteravond.
Hier is de ergste hitte weer weg....weer naar de normale temperaturen van juni!!

Fijne Vrijdag..........................................................liefs Mary

10 opmerkingen :

Mariken zei

Wat een schatje is dit! De olifantjes zijn zo lief!! Jouw kaartje staat hier nog steeds te pronken, wat vond ik dat leuk zeg! Wij wonen in Brabant, maar het noodweer is gelukkig langs ons heen gegaan. Gelukkig bij jullie ook iets minder heet, het kan ook tèzijn hè?! Fijn weekend!!

sandra_w zei

Ahh wat n schattig labeltje! Ze zijn zo lief deze olifantjes.....
Fijn weekend!

Sarah zei

Lief labeltje!
Ik heb de olifantjes ook net en helemaal verliefd op!

Margot zei

Schattig en mooi!!!

Je@net zei

Wat leuk, Mary. En dat olifantje is echt super schattig!

Marjan zei

Lief Mary! Heel schattig labeltje! Tja, bloggen is geen prioriteit, dus als je geen tijd hebt en andere dingen te doen, dan is dat prima toch? Hoop dat het allemaal goed gelukt is met jullie terras.
Hier in het westen eigenlijk niet enorm veel last van het noodweer, behalve dat er hier en daar wat ondergelopen, maar elders wel hoor ik op tv. Zo niet leuk, dat extreme weer! Fijn dat het wb de hitte bij jullie weer draaglijk is.

Gerdine zei

Lief labeltje! Bloggen komt wel weer!

GerJanne zei

hoi Mary,
het labeltje is lief!! Het noodweer was heel plaatselijk begreep ik. Het is vreemd zulke extreme weertypes op het moment.
Fijn dat het bij jullie weer wat normaler is.
Die extreme hitte is ook niet fijn,
Groetjes,
GerJanne

Nota Bene zei

O, wat is dit schattig!
Groetjes, Nele

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Mary, klinkt leuk en gezellig waar je mee bezig bent. Hier is het vooral veel binnen zijn vanwege de regen (ik denk dat ik een ark ga bouwen of zo..). Gelukkig niet zó extreem slecht als in sommige delen van Nederland.
Je labeltje is een dotje en leuk om weer even wat te lezen van je ^-^
Lieve groetjes Miranda