zondag 14 juli 2013

Nog meer bedank kaartjes.......

Ik ben weer terug uit het ziekenhuis. Alles is goed gegaan. Voel me nog wel een beetje zwakjes en word duizelig als ik lang op ben, maar dat gaat vanzelf weer over. Het genezen is begonnen!!
Het valt me al met al niet tegen........alleen hoesten is behoorlijk pijnlijk, maar daar krijg ik gelukkig goede medicatie voor om dat een beetje te onderdrukken.
Verder is het heerlijk om weer 'thuis' te zijn......heerlijk bankhangen vandaag!

Zoals beloofd volgen hier nog meer mini bedank kaartjes, die hun weg al naar de ontvangers gevonden hebben...

Mini kaartjes met bloemetjes en banners en een touwtje.....simpel maar leuk!

Nog meer zomer kaartjes maar dan van het o-zo-mooie papier van eline's beach house, gekregen van Miranda (nogmaals dank dank dank!!!)

Ik heb hier geen freubelspulletjes en kan dus niet freubelen, wél heb ik voor de operatie al een bezoekje gebracht aan de Hema, en (zucht) wat een gave spulletjes hebben ze daar......ze hebben hier in Cuijk zelfs een Action....daar een paar leuke washi tapejes gescoord!!
Ik hoop later deze week (wanneer ik me iets meer richting 'fit' voel haha) een bezoekje aan Heesch, de scrapbookwinkel, te maken. 

Ik ga weer even verder met 'bankhangen' en vermaak me ondertussen wel met het lezen van de Libelle.
Ik wens jullie nog een fijne ontspannen zondag.............................LIEFS MARY


13 opmerkingen :

Gemma zei

leuk zijn ze Mary, fijn dat het zo goed gegaan is in het ziekenhuis, blijf maar lekker op de bank hangen! Veel plezier met het uitzoeken van scrapspulletjes volgende week. Groetjes Gemma

Marita zei

Lovely♥.

Hugs, Marita

Judith zei

Fijn om te horen, dat alles goed is gegaan! Neem rustig te tijd om aan te sterken!
Wat het winkelen betreft, ik kan me goed voorstellen dat je je als een kind in de speelgoedwinkel hebt gevoeld. Ben benieuwd wat je gaat maken (-:
Fijne dagen nog hier in het zonnige Nederland!
Groetjes van Judith

Annet zei

Wat een super leuke, mooie, schattige bedankkaartjes zijn dit! Hele mooie kleuren zo bij elkaar!

Groetjes Annet

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Mary,ik herken mijn kaartje ook,leuk hoor! Fijn dat je nu aan het herstel kan gaan werken maar doe nog maar even rustig aan zodat je GOED kan herstellen,lieve groetjes Miranda

Ingrid Reyners zei

Mary wat fijn dat de operatie goed is verlopen, doe maar lekker rustig aan om te herstellen. Bij de Action hebben ze ook hele leuke blokken papier 20x20 vellen moet je nog maar eens kijken, en ja de tape jes zooooooo leuk. Beterschap, en mooie kaartjes heb je weer laten zien. Groetjes Ingrid

Annemie zei

Hallo Mary,
wat fijn te horen dat de operatie goed verlopen en dat het met jou al wat beter gaat. Nog een beetje geduld en alles komt goed :-)
Wat een leuke kaartjes heb je gemaakt "klein maar fijn".
Wij (mijn man en ik) gaan 4x per jaar naar Heesch, en dan is het altijd feest voor mij. Wat een keuze hebben ze daar... Spijtig dat het voor ons zo ver rijden is. Wij komen uit de buurt van Brussel en heen en terug is het toch 350km.

Nog een fijne dag en veel herstel gewenst,
Annemie

Annemarie en Merit zei

Hoi Mary,

Fijn dat het al de goede richting opgaat met je...hopen dat je eind deze week weer lekker kun gaan genieten in de scrapbook winkel..karretje achter de "plane" en lekker terug met heel veel nieuwe leuke spulletjes , we zullen vast veel te zien krijgen op je blog aankomende herfst en winter..hahaha

Het allerbeste toegewenst veel liefs Annemariee n merit.

p.s nu staat mijn kaartje er ook bij ze zijn geweldig!!

Je@net zei

Fijn dat alles goed gegaan is, mary. Wens je veel sterkte met het verdere herstel, hopelijk knap je snel wat op!
Kaartjes zien er allemaal weer leuk uit.

Alina zei

fijn dat alles goed is gegaan, Mary, doe maar nog rustig aan! veel plezier in Heesch!
wat een leuke verrassing in mijn brievenbus, dank je wel!!!! ik reageer nu pas, omdat we gisteravond terug zijn gekomen uit Frankrijk, ik heb het envelopje pas gisteravond open gemaakt!!! de bedank kaartjes zijn allemaal zo leuk geworden!!!!

Berlinde zei

Heel leuke bedankkaartjes Mary! En fijn dat alles goed gegaan is in het ziekenhuis. Nog veel beterschap!
Lieve groetjes, Berlinde

Danoesja zei

Hoi Mary,

Nog heel erg bedankt voor je mooie post, wat een verwennerij. Ze zien er allemaal super mooi uit. Je zonnige zeekaartje hangt mooi in het zicht op mijn kaartenbord.
Fijn dat je nu aan het herstellen bent en nu kan je ook nog even genieten van je familie en vrienden om je heen, en misschien nog even lekker shoppen.
Geniet ervan.

Liefs, Danoesja

Wilma zei

Fijn dat het de goede kant opgaat! Was hier een tijd niet geweest en ik had aardig wat bij te lezen en te genieten. Wat een prachtige dingen maak jij toch iedere keer weer. Sterkte met het herstellen!!