donderdag 29 augustus 2013

oefenen....

Hallo allemaal,

Zo langzamerhand gaat augustus eindigen........en dan zullen de temperaturen ook langzaam gaan zakken, heeeeerlijk!!!

Van de week heerlijk bij de waaier zitten oefenen met inkleuren met copics....pff dat valt niet mee! Met de potloden lukt het mij een stuk beter.
het zal wel gewoon zo zijn dat je moet blijven oefenen oefenen en nog eens oefenen...of  gewoon toegeven, dat het gewoon niet voor mij is weggelegd haha. Ik heb toch maar besloten om er kaartjes van te maken......het papier en de opmaak maken er in iedergeval een vrolijk geheel van (en tja al die uren oefenen zonder dat er ook maar iets door de 'keuring' kwam wat op een kaartje mocht komen, is ook zo'n droevig eindresultaat haha) Dus jullie moeten daar maar doorheen kijken, en net als ik hopen dat het ooit in de toekomst nog eens goedkomt met het kleuren van mij met copics haha


Een vrolijk, zomers muisje.........En hier eenzelfde muisje maar dan alvast in herfst outfit, daarbij nog geen tekst gestempelt in de banner. Ik heb nog geen idee voor wie of wat dit kaartje als einddoel heeft, dus daar wacht ik nog even mee.....


Later deze week de twee andere oefen projectjes, die ook door de keuring mochten..... daar moet ik nog kaartjes van maken...maar ze zijn, naar mijn idee iets beter gelukt.

Wens jullie allen nog een fijne dag,    LIEFS  MARY

12 opmerkingen :

Judith zei

Hallo Mary,
Ik vind beide kaarten heel schattig en mooi ingekleurd! Maar je hebt gelijk, oefening baart kunst. Ik moet ook nog veel oefenen, heb genoeg leuke stempels die zich daarvoor lenen (:
Fijne avond!

Ingrid Reyners zei

Ik vind ze heel erg schattig geworden, de laatst spreekt mij het meeste aan, misschien door de kleuren. J ebt gelijk het blijft maar oefenen en oefenen,ik ben ook nog een e hte beginneling, dus ik kan je geen tips geven. Groetjes Ingrid

Ingrid Reyners zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Danoesja zei

Hoi Mary

Super bedankt voor je prachtige en vooral lieve kaartje.
Je kaartjes zijn allebei heel schattig en heel mooi ingekleurd hoor, ik vind het vaak ook nog heel moeilijk en het lukt mij ook niet altijd zoals ik wil maar we leggen de lat ook vaak wel erg hoog voor ons zelf.....we blijven gewoon lekker oefenen met zijn allen. Ik ben benieuwd naar je volgende kaartjes.
Alvast een heel fijn weekend en de groetjes aan Rudie en de meiden.

Liefs, Danoesja

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Mary,wat een mooie en lieve kaartjes,ik vind ze goed gelukt hoor,lieve groetjes Miranda

Natalie zei

Het inkleuren is goed gelukt vind ik, wat een mooie en lieve kaartjes! Het muisje vind ik erg schattig!

Groetjes, Natalie

Marjan zei

Ik vind ze ook allebei erg leuk, maar die tweede toch het mooist! Heel gaaf gekozen die kleuren, het papier en de leuke bedel aan het twine!
Hier merk je ook dat het weer aan het veranderen is, het is nog steeds zomer, maar 's morgens later licht en toch wat frisser.Maar wat hebben we geboft met het weer.

Marijke zei

Ik vind inkleuren met copics of flexmarkes ook moeilijker dan met potloden. Maar vind het bij jou al aardig gelukt! Prachtige kaartjes heb je ermee gemaakt!!

Fijne weekend,
Marijke

Aartje zei

Ik vind dat je kleurwerk prima door de keuring heen komt hoor. Ik vind beide kaarten heel leuk geworden.
Groeten, Aartje

Gerdine zei

Wat een lieve muisjes! Leuk om zo die overgang van de seizoenen weer te geven, al mag de herfst wat mij betreft nog heel even wegblijven...

Je@net zei

Ik vind dat je beide kaartjes er prachtig uitzien, Mary! Schitterende muisjes, zo lief met al die mooie kleurtjes!

sandra_w zei

Niks mis mee Mary! twee superlieve kaartjes!
Fijne zondag!