dinsdag 4 november 2014

verjaardagskaartje...

Hallo allemaal,

Tijdens mijn blog 'afwezig zijn' waren er natuurlijk wel gewoon de nodige mensen jarig. Voor de meeste heb ik een kaartje gemaakt....wat helaas dan weer niet altijd op tijd op de deurmat viel.....
Al die kaartjes ga ik de komende dagen op mijn blog laten zien.

Dochter van vriendin werd 18 jaar, en daar heb ik het volgende kaartje toendertijd (mét enige vertraging) naar op gestuurd.Het leuke van zo laat je gemaakte kaartjes plaatsen is dan weer wel dat ik erbij kan melden dat deze vrolijke ontvangster (vandaar al de sprankelende kleurtjes) er erg blij mee was ;) haha, of kwam dat door de inhoud van de kaart ;)

Het regent hier vandaag zo af en toe....en ik had eigenlijk gepland de ramen eens te zemen....hé wat jammer nu!!! Moet ik 'helaas' mijn tijd maar gaan doorbrengen in mijn knutselkamertje hahaha ;) ;)

fijne dag         Liefs Mary

5 opmerkingen :

Marjan zei

Kan me voorstellen dat ze er vrolijk van werd, hij is ook erg leuk! Knutsel ze, vervelend hoor ;)

Annemarie en Merit zei

wat een leuke kaart Mary...hier is ook al zo.n schoonheid op de mat gevallen..(bijna optijd) bedankt ook voor de inhoud.
Las je vorige blogpost...he het zit jullie niet mee met alles. wat een nare tijd hopen dat het allemaal wat beter mag worden..
Heb ook niet veel van me laten horen de laatste tijd maar denk regelmatig aan je..

liefs Annemarie en Merit

Mariëtte zei

Mooie kaart. Heb je gemaakt. Zeker geen straf om nu te knutselen in plaats van de ramen. Ze spoelen vast nu schoon.....;( groetjes Mariëtte

Je@net zei

Wat een leuke en vrolijke kaart, Mary!

Marijke zei

Wat een vrolijke kaart is dit!! Leuke kleurtjes en stempels. Vervelend hoor dat je niet de ramen kon wassen, verplicht knutselen ;))

Groetjes,
Marijke